Az előbb beposztoltam a Borsonline hírét a Bándy Kata-ügyben előkerült friss, megdöbbentően hangzó vallomásokról. Azóta kaptam egy levelet K. riportertől, aki megírta, hogy a Bors csak kullog a nemzeti radikális-összeresküvéselméletes videóhíradós SoDi után, aki már jó rég foglalkozik a sztorinak ezzel a szálával. megnéztem, és tényleg. Íme egy március 16-ai videó a két állítólagos vallomás közül az izgalmasabbal, attól az embertől, aki azt mondja, egészen máshol és máshogyan találkozott az áldozattal a halála előtt, mint ahogy az a hivatalos verzió szerint megtörténhetettt volna.

Advertisement

Ebből a másik interjúból az kiderül ki, hogy a kérdéses felvételeket, amiket a Bors most újdonságként tálal, a család már március 18-án átadta Péntek László ügyvédjének:

SoDi egy facebookos megjegyzéséből az derül ki, hogy ezt a két tanút Fórizs Eszter ásta elő, aki egy több radikális társa által előszeretetettel leőrültezett nemzeti radikális aktivista nő, egyben facebookos troll, aki olyan hírességekkel került már konfliktusba, mint a Hírhátttér Multimédiás Molnár F. Árpád. Az a Molnár F. Árpád, akit egy szabokucsma nevű felhasználó az Indeav ideón Bándy Kata meggyilkolásával vádolt meg, mire Molnár F. feljelentette! Remek sztori!

Advertisement

Update: Nem tudod, ki az a SoDi? Itt a Velvet "Farokverő videója miatt támadják a nemzet bloggerét" című cikke róla.

Share This Story

Get our newsletter