A m√ļlt h√≥napban megfogadta, hogy t√∂bbet nem fogja el√©nekelni a legnagyobb sl√°ger√©t, de most a kedv√ľnk√©rt kiv√©telt tesz.

Lemaradtam errŇĎl, mint a borraval√≥, pedig m√°r tegnap is meg√≠rta a MusicPress a Facebookon, illetve a koncert eventj√©t is friss√≠tett√©k ezzel, de az√©rt ez fontos h√≠r. SŇĎt, mi t√∂bb: magyar siker!

Az √≠r √©nekesnŇĎ pontosan egy h√≥napja jelentette be a rajong√≥inak a Facebookon, hogy nem √©nekli t√∂bbet a dalt, mert m√°r nem tud √©rzelmileg azonosulni vele. ‚ÄúAz √©n feladatom az, hogy ŇĎszinte legyek veletek, engem √≠gy tan√≠tottak √©nekelni. Nem tudom megj√°tszani magam. EgyszerŇĪen nem √≠gy tan√≠tottak‚ÄĚ ‚Äď indokolta t√∂bbek k√∂z√∂tt a d√∂nt√©st Sinead O‚ÄôConnor.

A 48 √©ves √©nekesnŇĎ azt√°n tegnapelŇĎtt azzal lepte meg magyar rajong√≥it, hogy ezt posztolta ki az oldalra: ‚ÄúA keddi budapesti koncerten √©neklem utolj√°ra a Nothing Compares 2 U-t. Lesz egy kisebb b√ļcs√ļztat√≥ √ľnneps√©g is. Az est√©rŇĎl filmfelv√©tel is k√©sz√ľl egy koncertalbumhoz. Sz√≥val nagyon k√ľl√∂nleges lesz.‚ÄĚ

A koncert √°prilis 21-√©n lesz a M√ľP√°ban, m√©ghozz√° a Budapesti Tavaszi Fesztiv√°l progjamjak√©nt. A Nothing Compares 2 U O‚ÄôConnor messze legismertebb sz√°ma ‚Äď eredetileg Prince √≠rta a Family nevŇĪ funkzenekar√°nak, O‚ÄôConnor pedig az √©desanyja elveszt√©se okozta f√°jdalmat √©nekelte meg az ŇĎ verzi√≥j√°ban 1990-ben. A dal (egyebek k√∂z√∂tt az ikonikus klipnek is k√∂sz√∂nhetŇĎen) az √©v egyik legnagyobb sl√°gere lett, √©s az √©nekesnŇĎt is vil√°gh√≠rŇĪv√© tette.