Sinead O'Connor Budapesten énekli legutoljára a Nothing Compares 2 U-t

A múlt hónapban megfogadta, hogy többet nem fogja elénekelni a legnagyobb slágerét, de most a kedvünkért kivételt tesz.

Advertisement

Lemaradtam erről, mint a borravaló, pedig már tegnap is megírta a MusicPress a Facebookon, illetve a koncert eventjét is frissítették ezzel, de azért ez fontos hír. Sőt, mi több: magyar siker!

Az ír énekesnő pontosan egy hónapja jelentette be a rajongóinak a Facebookon, hogy nem énekli többet a dalt, mert már nem tud érzelmileg azonosulni vele. “Az én feladatom az, hogy őszinte legyek veletek, engem így tanítottak énekelni. Nem tudom megjátszani magam. Egyszerűen nem így tanítottak” – indokolta többek között a döntést Sinead O’Connor.

Advertisement

A 48 éves énekesnő aztán tegnapelőtt azzal lepte meg magyar rajongóit, hogy ezt posztolta ki az oldalra: “A keddi budapesti koncerten éneklem utoljára a Nothing Compares 2 U-t. Lesz egy kisebb búcsúztató ünnepség is. Az estéről filmfelvétel is készül egy koncertalbumhoz. Szóval nagyon különleges lesz.”

A koncert április 21-én lesz a MüPában, méghozzá a Budapesti Tavaszi Fesztivál progjamjaként. A Nothing Compares 2 U O’Connor messze legismertebb száma – eredetileg Prince írta a Family nevű funkzenekarának, O’Connor pedig az édesanyja elvesztése okozta fájdalmat énekelte meg az ő verziójában 1990-ben. A dal (egyebek között az ikonikus klipnek is köszönhetően) az év egyik legnagyobb slágere lett, és az énekesnőt is világhírűvé tette.

Share This Story

Get our newsletter