Végre érdemi, tényleg érdekes információk szivárogtak ki a Legnagyobb Hatalmú Magyar Emberről, akinek a Vezényló Tábornok Úr is előre tiszteleg. X. Y., a neve elhallgatását kérő fotós ugyanis odament hozzá cigit kérni.

Az igen visszahúzódó fotóművészt a magyar média interjúkérésekkel árasztotta el, miután fb-oldalán megosztott egy képet, amin S. Lajos éppen tüzet ad neki. X. ezeket elhárította, de végül belement, hogy pár dolgot, amit magánemberként megírt nekem, kiposztoljak ide. Szóval Simicska Lajos a legkevésbé sem megközelíthetetlen ember, hogy blázolásról van szó. X.-nek nem volt, kért, és azonnal kapott. A magyar oligarchabajnokság éllovasa mindeközben "meglepően kedves volt". Csipog? Dörmög? Selypít? Zeuszhoz hasonlóan a felhők közül mennydörög? Nem! A hangja kellemes bariton. Fém öngyújtója van, "a pattintós fajta", bérmit is jelentsen ez. És naracssárga Pall Mallt szívott.

Advertisement

Az X.-szel folytatott csetelés legjobb része az volt, hogy az elején leírta azt, hogy "kertem", én meg percekig azt hittem, hogy Simicska a Ligetben, a biciklista hippitanyán tolja, ha egy nyugodtat akar pöfékelni. X. cserébe egyáltalán nem értette, miért cseszegetem olyan kérdésekkel, hogy Simicska hippi-e. Aztán sajnos kiderült, hogy ő arra gondolt, hogy "kértem".

Share This Story

Get our newsletter