V√©gre √©rdemi, t√©nyleg √©rdekes inform√°ci√≥k sziv√°rogtak ki a Legnagyobb Hatalm√ļ Magyar EmberrŇĎl, akinek a Vez√©nyl√≥ T√°bornok √ör is elŇĎre tiszteleg. X. Y., a neve elhallgat√°s√°t k√©rŇĎ fot√≥s ugyanis odament hozz√° cigit k√©rni.

Az igen visszah√ļz√≥d√≥ fot√≥mŇĪv√©szt a magyar m√©dia interj√ļk√©r√©sekkel √°rasztotta el, miut√°n fb-oldal√°n megosztott egy k√©pet, amin S. Lajos √©ppen t√ľzet ad neki. X. ezeket elh√°r√≠totta, de v√©g√ľl belement, hogy p√°r dolgot, amit mag√°nemberk√©nt meg√≠rt nekem, kiposztoljak ide. Sz√≥val Simicska Lajos a legkev√©sb√© sem megk√∂zel√≠thetetlen ember, hogy bl√°zol√°sr√≥l van sz√≥. X.-nek nem volt, k√©rt, √©s azonnal kapott. A magyar oligarchabajnoks√°g √©llovasa mindek√∂zben "meglepŇĎen kedves volt". Csipog? D√∂rm√∂g? Selyp√≠t? Zeuszhoz hasonl√≥an a felhŇĎk k√∂z√ľl mennyd√∂r√∂g? Nem! A hangja kellemes bariton. F√©m √∂ngy√ļjt√≥ja van, "a pattint√≥s fajta", b√©rmit is jelentsen ez. √Čs naracss√°rga Pall Mallt sz√≠vott.

Az X.-szel folytatott csetel√©s legjobb r√©sze az volt, hogy az elej√©n le√≠rta azt, hogy "kertem", √©n meg percekig azt hittem, hogy Simicska a Ligetben, a biciklista hippitany√°n tolja, ha egy nyugodtat akar p√∂f√©kelni. X. cser√©be egy√°ltal√°n nem √©rtette, mi√©rt cseszegetem olyan k√©rd√©sekkel, hogy Simicska hippi-e. Azt√°n sajnos kider√ľlt, hogy ŇĎ arra gondolt, hogy "k√©rtem".