Illustration for article titled Simicska Lajos nem egy hülye

Ezt nem én mondom, hanem Csintalan Sándor – az egykori MSZP-s fenegyerek, aki most a Lánchíd rádióban dolgozik, és ott is marad –, a továbbra is nagyon szelíd Magyar Nemzet idézi őt, amiben továbbra sem mond semmi izgalmasat a tulaj, viszont mond pár szót az új főszerk.

Advertisement

Mármint D. Horváth Gábor, de csak ennyit:

Nem fordult hozzám senki olyan kéréssel, hogy a Magyar Nemzet 180 fokkal változtasson irányvonalán, vagy hogy bármiben is változtasson az értékrendjén. Emellett nem állt és nem áll szándékomban megváltoztatni a lap irányultságát, a szerkesztőségben mindannyian ragaszkodunk a Magyar Nemzet értékeihez. Társadalmi problémákra érzékeny, izgalmas napilapot fogunk szerkeszteni.

Advertisement

Nem tudom, volt-e már szó arról, hogy D. Horváth nem valami új fiú, ellenkezőleg, ősöreg bútordarab ő a konglomerátumban, annak idején a Napi Magyarországot főszerkesztette, aztán jött az összeolvasztás a Nemzettel, valamint Liszkay Gábor is érkezett, D. Horváth meg eggyel hátrébb lépett szó nélkül, és tette a dolgát tovább szorgalmasan. Ahogy most is.

Érdekes ez mindenesetre, ahogy elcsendesülnek a dolgok. Végül is amennyiben minden csoda három napig tart, akkor ez már a negyedik nap a szuperpéntek óta.

Advertisement

Maga Simicska vélhetően továbbra is szánkózik, ennek ellentmondó infók nincsenek.

Share This Story

Get our newsletter