Két év alatt 25-ről 5 kilóra fogyott Dennis, és újra boldog. A gazdája szerint az ohiói törpetacskó dagadtan elvesztette a személyiségét, de ahogy lefogyott, egyből óriási főnök lett belőle.

Csak szemétkaját kapott élete első négy évében Dennis, az ohiói törpetacskó, meg is hízott 25,5 kilósra. Összehasonlítás végett itt van Fülike, aki szintén törpetacskó, nőstény, és 4 kilós, mögötte a 6 kilós Pamaccsal:

Brooke Burton, a korábbi gazda rokona 25 fölött közbelépett, és örökbe fogadta Schobert Norbert rémálmát. Innentől nem volt popkornozás: Dennis csak száraz tápot kapott, és rengeteget sétáltatták. A gazda elbeszélése szerint az elején pár lépés után kifulladt, utálta a sétát, rosszkedvű lett tőle, sőt depressziós, de aztán belejött. Annyira, hogy két év alatt ledolgozta a korábbi testsúlya háromnegyedét. Burton szerint a személyisége is legalább ennyit változott: karakter nélküli zsírgömbből akaratos kis főnök lett.

Dennis annyira kövér volt, hogy a fogyás után a felesleges bőrét le kellett műteni. A szakembert Kathleen Hamnek hívták!

Advertisement

(via Index via BBC)