Ha m√©g lenne neki, Mesterh√°zy Attila most kit√©pn√© d√ľh√©ben a trimmelt pinaszak√°ll√°t: a Cink tudom√°sa szerint a Political Capital k√∂vetkezŇĎ politikusapplik√°ci√≥ja nem r√≥la, hanem Bajnai Gordonr√≥l fog sz√≥lni. Az is kider√ľlt, hogy milyen meglepŇĎen kis p√©ld√°nysz√°mmal lehet vezetni a magyar sl√°gerlist√°t.

Az elej√©n nem lehetett eld√∂nteni, hogy a PC Orb√°n Viktorr√≥l sz√≥l√≥ fizetŇĎs Iphone-applik√°ci√≥ja, amit mi is letesztelt√ľnk, t√©nyleg komolyan vett term√©k-e, vagy sima, b√°r szokatlan rekl√°meszk√∂z. Azt√°n √ļgy tŇĪnt, hogy m√©gis term√©k, sŇĎt sikerterm√©k, mert f√∂lugrott a magyar fizetŇĎs appok toplist√°j√°nak elsŇĎ hely√©re, ott tart√≥zkodott h√©tfŇĎig, √©s az√≥ta is m√°sodik. Most r√°k√©rdeztem a PC-n√°l, hogy h√°ny eladott p√©ld√°nnyal lehet ezt az eredm√©nyt el√©rni a magyar mezŇĎnyben. Kider√ľlt, hogy 500-n√°l valamivel kevesebben fizett√©k ki a 85 eur√≥centes √°rat a m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂ki premier √≥ta.

P√°r napon bel√ľl kiadj√°k az elsŇĎ kisebb friss√≠t√©st, 2 h√≥nap m√ļlva meg egy komolyabbat. A Napi Gordont pedig, √ļgy tudjuk, m√°jus v√©g√©n tervezik piacra dobni. Most lehet fogad√°sokat k√∂tni, hogy a v√©g√©n lesz-e Napi Ferenc is.