Illustration for article titled Sickratman ujjbáboperájánál Andy Kaufmanabb idén már nem lesz

Paizs Miklós, vagyis Sickratman tegnap tartotta a Don Giovanni ujjbáboperájának bemutatóját a Drunken Tailorban. Négyen nézték meg. Paizs Facebookon fakadt ki.

Ma volt a Don Giovanni ujjbáboperám a Drunken Tailorban. Életem műve. Négy befogadó. Abból egy gyakorlatilag végig aludt. Azt hiszem, nem túlzok, ha ezt egyenlőnek látom azzal, hogy nem számíthatok megkülönböztető figyelemre, még egy ilyen szélsőséges vállalás esetén se. Ennyi talán hiszti nélkül kijelenthető. Szóval én úgy meg vagyok sértődve a világra, hogy ezen a civil nevemen kilépek a facebookról. Kimentem az értékeimet, aztán szevasz, világ. Eltarthat egy darabig, de mostantól tekintsetek itt nemlétezőnek. Akivel akarom, azzal fölveszem majd más néven a kapcsolatot.

Advertisement

Szegény Paizs Miklós, gondoltam ezt elsőre, aztán láttam, hogy az Indexre kikerült egy négyperces felvétel a darabból, amitől hirtelen köpni-nyelni, levegőt venni, emészteni, semmit nem tudok. A fotelből előadott Sickratman koncertek után Paizsnak sikerült végre tényleg elérnie Andy Kaufman világát, azt a humort, amit valószínűleg csak a művelője ért, de ha erre gondolunk, és nem arra, amit csak a két szemünkkel látunk, akkor mi is tudunk legalább ugyanannyira szórakozni rajta. Nézzétek meg és képedjetek el.

Advertisement

Én javaslom, hogy a Paizs adja elő minden egyes karácsonykor a Don Giovannit ujjbábokkal, és meglátja, két év múlva teltházak előtt fog játszani.

Advertisement

[Index]

Share This Story

Get our newsletter