Illustration for article titled Shakirát énekelnek a sápadt, de elegáns angol diákok

Egy oxfordi egyetemi kórus elénekelte a Hips Don't Lie című sláger aránylag szórakoztató a capella verzióját, a csípőrázós eredmény magának a művésznőnek is tetszett! Vírusvideó!!

Advertisement

Az Out of the Blue nevű, tizenöt tagú kórus (a tagokat két oxfordi egyetemről toborozva) épp száguld a világhír felé, miután Shakira is kitweetelte a videót támogatása jeléül: ebben ráadásul a Hips Don't Lie mellett a kolumbiai énekesnő két másik slágeréből (Whenever Wherever, Waka Waka) is vannak részletek.

Az előadásmód egyébként nem rossz, én egészen a Waka Wakáig képes voltam végignézni, de azt a számot annyira meggyűlöltem négy éve, hogy most is ez volt a vége számomra. (A videó összes bevétele egyébként egy gyermek hospice-nak megy.)

Egyébként egyvalami szemet szúrt a videóban: úgy tűnt, talán a brit felsőoktatás sajátosságaként kizárólag fehér srácok szerepelnek a kórusban, ami ma már elég szokatlan látvány (főleg annak, aki angol focit néz), de aztán jobban megnézve találtam egy indiait is. Mondjuk a YouTube kommentelőit inkább a seggrázás akasztotta ki, ahogy nézem.

Share This Story

Get our newsletter