J√≥ virg√°csok, form√°s mell, ha lett volna idŇĎg√©pe, a rep√ľlŇĎbalesetben meghalt Horthy Istv√°n feles√©ge sim√°n kih√≠v√≥ja lehetne Rania jord√°n kir√°lyn√©nak a politikusfeles√©g-vil√°gbajnoks√°gon.

Kedvenc kort√°rs t√∂rt√©n√©szem, Almav√°ry-Bab√°ry helyettem is olvassa a szaksajt√≥t, √≠gy tal√°lta meg ezt a remek fot√≥t a napokban, 96 √©vesen eltemetett Horthy-√∂zvegyr√≥l a Rubicon foly√≥iratban. A-B remek√ľl festi fel a korbali szt√°rp√°r √©let√©t: √Čs k√©pzelj√©tek, √ļgy mentek egzotikus-kalandos n√°sz√ļtra Egyiptomba, hogy az Istv√°nka maga vezette a rep√ľlŇĎg√©pet! Nem kicsit romantik a cucc! Ez igen! H√°t a K√°d√°r Jani szerintem m√©g egy traktort sem tudott volna elvezetni! Tuti, hogy egy dodzsemre is csak √ļgy mert fel√ľlni, hogy elŇĎtte seg√≠ts√©get k√©rt a szovjetektŇĎl!

√Črdemes elolvasni Almav√°ry-Bab√°ry teljes elemz√©s√©t, de azt m√©g ŇĎ sem emlti meg, hogy a fot√≥n l√°that√≥ kisfi√ļ, Istv√°nka k√©sŇĎbb f√∂lvette a muzulm√°n vall√°st √©s a Sharif nevet, indon√©z feles√©g√©t pedig Tuti Horthynak hvj√°k. Ja, √©s Horthyn√© Ilonka asszony FelsŇĎelef√°nton nevelkedett!