Illustration for article titled Sexy kép jelent meg Horthy Istvánnéról

Jó virgácsok, formás mell, ha lett volna időgépe, a repülőbalesetben meghalt Horthy István felesége simán kihívója lehetne Rania jordán királynénak a politikusfeleség-világbajnokságon.

Advertisement

Kedvenc kortárs történészem, Almaváry-Babáry helyettem is olvassa a szaksajtót, így találta meg ezt a remek fotót a napokban, 96 évesen eltemetett Horthy-özvegyról a Rubicon folyóiratban. A-B remekül festi fel a korbali sztárpár életét: És képzeljétek, úgy mentek egzotikus-kalandos nászútra Egyiptomba, hogy az Istvánka maga vezette a repülőgépet! Nem kicsit romantik a cucc! Ez igen! Hát a Kádár Jani szerintem még egy traktort sem tudott volna elvezetni! Tuti, hogy egy dodzsemre is csak úgy mert felülni, hogy előtte segítséget kért a szovjetektől!

Advertisement

Érdemes elolvasni Almaváry-Babáry teljes elemzését, de azt még ő sem emlti meg, hogy a fotón látható kisfiú, Istvánka később fölvette a muzulmán vallást és a Sharif nevet, indonéz feleségét pedig Tuti Horthynak hvják. Ja, és Horthyné Ilonka asszony Felsőelefánton nevelkedett!

Share This Story

Get our newsletter