This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Seszták Miklós ragasztózott, vagy miért beszél össze-vissza?

Én azt hittem, hogy az új miniszter, Simicska Lajos esküdt ellensége, egy rafinált, simabeszédű ügyvéd. De nem! Ha nem tudnám, hogy józan miniszter, azt hinném, belufizott. Egy szennyvízcső avatásán hagyták el a szavak, egy adminisztráción belüli ellensége meg kitette a felvételt a kormany.hu Youtube-csatornájára.

Advertisement

Nyírbogáton vagyunk, hevesen tűz a Nap és az Idegenek gonoszul erős sugarakat lődöznek a padlásról a sajtóesemény résztvevői felé, akik a videóstáb miatt nem viselhetnek alufólia sisakot, mert azt megtiltották a sajtósok. Így képzelem ennek a videónak a háttérsztoriját.

Advertisement

Érdemes rögtön a legelejébe belehallgatni kicsit, hogy szokjuk a hangulatot, aztán jöhet a dili 4:20 és 5:11 között. Előre mondom, hogy nem fogod elhinni. Pont olyan a az egész, mint amikor hajnali négykor, hazafelé menet az éjjelnappali kisbolt előtt odatámolyog hozzád egy faszi, azzal kezdi, hogy testvérem, a válladra csap, és elkezd kásás hangon, de nagy elánnal összevissza hadoválni, és addig folytatja, amíg nem adsz neki egy ötvenest. Tudja valaki, hol van a Youtube-on a "donate" gomb?

A videó amúgy nagyon hasznos, mert pár másodperc alatt megértettem belőle, mi volt az a képessége, amivel Seszták Miklós ki tudta ütni a nyeregból Németh Lászlónét.

Advertisement

(via sailorripley)

Share This Story

Get our newsletter