√Čn azt hittem, hogy az √ļj miniszter, Simicska Lajos esk√ľdt ellens√©ge, egy rafin√°lt, simabesz√©dŇĪ √ľgyv√©d. De nem! Ha nem tudn√°m, hogy j√≥zan miniszter, azt hinn√©m, belufizott. Egy szennyv√≠zcsŇĎ avat√°s√°n hagyt√°k el a szavak, egy adminisztr√°ci√≥n bel√ľli ellens√©ge meg kitette a felv√©telt a kormany.hu Youtube-csatorn√°j√°ra.

Ny√≠rbog√°ton vagyunk, hevesen tŇĪz a Nap √©s az Idegenek gonoszul erŇĎs sugarakat lŇĎd√∂znek a padl√°sr√≥l a sajt√≥esem√©ny r√©sztvevŇĎi fel√©, akik a vide√≥st√°b miatt nem viselhetnek aluf√≥lia sisakot, mert azt megtiltott√°k a sajt√≥sok. √ćgy k√©pzelem ennek a vide√≥nak a h√°tt√©rsztorij√°t.

√Črdemes r√∂gt√∂n a legelej√©be belehallgatni kicsit, hogy szokjuk a hangulatot, azt√°n j√∂het a dili 4:20 √©s 5:11 k√∂z√∂tt. ElŇĎre mondom, hogy nem fogod elhinni. Pont olyan a az eg√©sz, mint amikor hajnali n√©gykor, hazafel√© menet az √©jjelnappali kisbolt elŇĎtt odat√°molyog hozz√°d egy faszi, azzal kezdi, hogy testv√©rem, a v√°lladra csap, √©s elkezd k√°s√°s hangon, de nagy el√°nnal √∂sszevissza hadov√°lni, √©s addig folytatja, am√≠g nem adsz neki egy √∂tvenest. Tudja valaki, hol van a Youtube-on a "donate" gomb?

Advertisement

A vide√≥ am√ļgy nagyon hasznos, mert p√°r m√°sodperc alatt meg√©rtettem belŇĎle, mi volt az a k√©pess√©ge, amivel Seszt√°k Mikl√≥s ki tudta √ľtni a nyeregb√≥l N√©meth L√°szl√≥n√©t.

(via sailorripley)