This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Senki sem számít a szivárványinkvizícióra!

Nem lennék most a szivárványszínű logók helyében, ha közük sincs a melegházassághoz, akkor is meghurcolhatják őket a felháborodott Facebook-felhasználók.

Advertisement

Don Stairt elvakíthatta a Facebookon dúló szivárványosdi. Az arkansasi férfi az KARK 4 News tévéállomásnak írt egy felháborodott posztot a közösségi oldalon, mert úgy vélte, az is szivárványosra cserélte a logója egyik elemét. Ezzel pedig szerinte sérült a csatorna semlegessége.

Advertisement

A KARK 4 News logójában tényleg szerepel egy szivárványszínű elem, de a dolognak nincs sok köze a mostani mémhez. A csatorna az NBC-hez tartozik, az egyik legnagyobb amerikai médiavállalathoz, aminek egy kisebb megszakítással több mint ötven éve, 1962 óta a szivárványos páva a logója, de már korábban is használták a szimbólumot.

Advertisement
Illustration for article titled Senki sem számít a szivárványinkvizícióra!

Sokan persze kifigurázták a mérges férfit, végül a tévécsatorna is válaszolt neki, hogy nem változtatták meg a logójukat, eddig is ezt használták. Mostanra eltűnt a komment, és Don Stairt sem lehet többé megtalálni a közösségi oldalon.

Advertisement

via NY Daily

Share This Story

Get our newsletter