Nem lenn√©k most a sziv√°rv√°nysz√≠nŇĪ log√≥k hely√©ben, ha k√∂z√ľk sincs a melegh√°zass√°ghoz, akkor is meghurcolhatj√°k ŇĎket a felh√°borodott Facebook-felhaszn√°l√≥k.

Don Stairt elvak√≠thatta a Facebookon d√ļl√≥ sziv√°rv√°nyosdi. Az arkansasi f√©rfi az KARK 4 News t√©v√©√°llom√°snak √≠rt egy felh√°borodott posztot a k√∂z√∂ss√©gi oldalon, mert √ļgy v√©lte, az is sziv√°rv√°nyosra cser√©lte a log√≥ja egyik elem√©t. Ezzel pedig szerinte s√©r√ľlt a csatorna semlegess√©ge.

A KARK 4 News log√≥j√°ban t√©nyleg szerepel egy sziv√°rv√°nysz√≠nŇĪ elem, de a dolognak nincs sok k√∂ze a mostani m√©mhez. A csatorna az NBC-hez tartozik, az egyik legnagyobb amerikai m√©diav√°llalathoz, aminek egy kisebb megszak√≠t√°ssal t√∂bb mint √∂tven √©ve, 1962 √≥ta a sziv√°rv√°nyos p√°va a log√≥ja, de m√°r kor√°bban is haszn√°lt√°k a szimb√≥lumot.

Advertisement

Sokan persze kifigur√°zt√°k a m√©rges f√©rfit, v√©g√ľl a t√©v√©csatorna is v√°laszolt neki, hogy nem v√°ltoztatt√°k meg a log√≥jukat, eddig is ezt haszn√°lt√°k. Mostanra eltŇĪnt a komment, √©s Don Stairt sem lehet t√∂bb√© megtal√°lni a k√∂z√∂ss√©gi oldalon.

via NY Daily