Azonnal betámadták a kormánypárti cenzúra és személyes konfliktusok miatt felmondott MTVA-szerkesztőt, akinek tegnap a Cink közölte a felmondását. Ellenzéki lapban. Mert nem 3 évvel korábban mondott fel.

Magyarországon nincs könnyű dolga egy átlagosan esendő embernek, mert túl sok a morális szuperlény, akikhez képest mind kis pondrók vagyunk. A leghíresebb magyar Kósa Lajos-ellenes weboldal, a vagy.hu publicistája szenvedélyes véleménycikkben ront neki Antal János egykori rádiós szerkesztőnek, aki a személyes mellőzöttsége és a fojtogató kormánypárti manipulációk miatt felmondott az MTVA-nál. Pedig a levele remek, való életből vett példákat sorol a Rádió fideszes cenzúrájáról. De mivel személyes okokat is felsorolt, plusz nem akkor mondott fel, amikor a megmondók szerint az kötelező lett volna, távoztában még jót rúgott belé Winston, a szerző.

Én nem ismerem Antal Jánost egyáltalán, se jót se rosszat nem gondolok róla, meg a leveléről, de az kifejezetten szórakoztat, hogy milyen hamar és milyen határozottan lesújtott rá a Baloldali Morális Kalapács.