This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Segítsetek Vandának: magyar vonaton forgott ez a pornó? (18+)

Vanda cégénél leállt az élet, mert a munkatársak azon tanakodnak, hogy egy másfél perces kukkolós leszbikus pornójelenetet magyar vonaton forgattak-e.

Advertisement

Vanda nemcsak posztolt, elektronikus levelet is írt nekünk:

Kedves Cinkesek!

A mai vállalati levlistán semmilyen más topik nincsen, csak egy pornó videó, amit az egyik kolléga küldött körbe. Most nők és férfiak, teljes egyetértésben néznek pornót, munkaidőben, a munkhelyükön.

A kérdés az, hogy vajon valamelyik magyar vonalon forgott-e ez a műalkotás. Mivel a cink.hu komment szekciója félóra alatt mindenre fényt derít, jó lenne, ha kikerülne, hogy ne essen érezhetően a GDP a cégünk miatt.

Advertisement

Nekem fogalmam sincs, ritkán járok vonattal és az üléshuzatokra akkor sem emlékeznék, ha sűrűbben járnék, úgyhogy a pornó- és vonatozáskedvelő olvasókhoz fordulok szakvéleményért. A dolog akkor lenne izgalmas, ha egy adott ponton megjelenne egy MÁV-reformért felelős kormánytag, és beszállna, de ameddig néztem, addig ilyen nem történt. A film leginkább lehangolónak nevezhető, de hátha sikerül visszalöknünk egy hazai céget a termelés ösvényére.

update: NAK már meg is oldotta a rejtvényt, a megoldás idelent a válaszok között!

Share This Story

Get our newsletter