A kormánypárti civil rohamcsapat Facebook-oldala megszűnt, majd újraindult – viszont bukta az összes eddigi lájkot. Vajon milyen nézeteltérés húzódik meg a CÖF bénázása mögött?

Megírtuk hétfőn, hogy a CÖF azt írta, megszünteti a Facebook-oldalát, amihez másnap az alábbi kommentárt fűzték a honlapjukon:

Tisztelt Támogatóink, Szellemi Honvédők, Békemenetesek, határon innen és határon túl! A CÖF-CÖKA megszüntette eddigi Facebook-oldalát. Célunk az volt, hogy láttassuk és világossá tegyük a kommentelő trollok szellemi színvonalát. Elolvasásra ajánljuk az ideiglenes megszüntetés kapcsán az intézkedésünk hatása alá kerülők „irodalmi nyelvezettel” alkotott kommentjeit. Megismerhetjük, hogy kik azok, akik más véleményének elfogadására alkalmatlanok. Jó szórakozást kívánunk olvasóinknak, reméljük, segítettük az ellenzékiségükre büszke kommentelők cizellált lelki világának megismerését.

Nem sokkal később a szervezet visszakozott, az oldal újraindult, a régi bejegyzéseket újra feltöltötték, de nulla lájkolóval az addigi 3481 helyett. De az egészben a legjobb az indok:

Az oldal megszüntetését nézeteltérés miatt felfüggesztjük.

Hogy milyen nézeteltérésről van szó, azt sajnos nem részletezik, de újra több ezer lájk elérésére buzdítanak. Dolguk biztosan lesz, hiszen a poszt megírásakor 6-nál tartanak.

Advertisement

(via Origo)