A volt korm√°nyz√≥/test√©p√≠tŇĎ/dadussal fl√∂rt√∂lŇĎ Arnold Schwarzenegger Ausztr√°li√°ban vend√©geskedett egy p√©nz√ľgyi konferenci√°n, amikor rajong√≥knak elmondta, mik a tervei a j√∂vŇĎre.

A legnagyobb h√≠r, hogy lesz √∂t√∂dik r√©sze a Termin√°tornak √©s ŇĎ lesz benne az √©lŇĎ sz√∂vet f√©mv√°zon. A forgat√°s √°ll√≠t√≥lag j√∂vŇĎ janu√°rban kezdŇĎdik. Ha m√©g nem lenne el√©g ez a nagy nosztalgia, Schwarzenegger bejelentette, hogy lesz a Conannak is folytat√°sa King Conan c√≠mmel, √©s k√©sz√ľl a H√°rmasikrek is, ami igen, az Ikrek folytat√°sa, a pletyk√°k szerint Eddie Murphy-vel. Ez ut√≥bbi nagyon r√©g√≥ta a legrosszabb √∂tlet, amit hallottam, pedig k√©sz√ľl film a Monopoly-t√°rsasj√°t√©kb√≥l is.

Persze ez megint pont olyan, mint a Csillagok h√°bor√ļja-h√≠r, sim√°n lehet kamu, mert a The Arnold Fans nevŇĪ rajong√≥i oldalnak ezeket a v√°laszokat egy k√∂zvet√≠tŇĎ seg√≠ts√©g√©vel siker√ľlt kicsikarnia SchwarzeneggerbŇĎl, sz√≥val ki tudja, mi veszhetett el vagy mi ad√≥dhatott hozz√° √ļtk√∂zben. Az viszont t√©ny, hogy hi√°ba t√©rt vissza Arnold a politikai p√°lya ut√°n a filmez√©shez, a fŇĎszerepl√©s√©vel k√©sz√ľlt ErŇĎnek erej√©vel tulajdonk√©ppen a kuty√°t nem √©rdekelte.

Fotó: AP Photo/Damian Dovarganes