This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Schobert Norbi nem szeretné, ha Orbán úgy nézne ki, mint a felesége

Illustration for article titled Schobert Norbi nem szeretné, ha Orbán úgy nézne ki, mint a felesége

Ez a harminc másodperces videó különösebb kommentárt nem kíván meg, Tarlós István és Orbán Viktor bemennek egy Norbi Update-boltba, Orbán picit szekálgatja a főpolgármestert, viccelődik az eladókkal, kijelenti, hogy van aprója, úgyhogy meghívja a kollégát egy pogácsára. De szerencsére az Update-birodalom tulajdonosa nem hagyta szó nélkül!

Advertisement

A videó, amiből Norbi csak egy részletet rakott ki, teljes egészében itt látható az IndexVideón. Még akkor készült, amikor Tarlós és Orbán a BKK új buszain nyomták teljes gőzzel a csendőrpertut.

Advertisement

Schobert Norbi pár órája az alábbi szöveggel tette ki a videót a Facebookjára:

Orbán Viktor vásárolt és Update sütit evett nálunk! :-)

Óriási megtiszteltetés érte egyik régi, megújulás előtt álló, belvárosi boltunkat. Városnéző sétája során Orbán Viktor Miniszterelnök és Tarlós István Főpolgármester betért hozzánk. A videót Ti küldtétek el nekem!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Én értettem a viccet, amit mondott, de a többiek miatt egy pár szót szólnék. Ezúton szeretném eloszlatni az aggodalmat, ha lefogyunk, akkor leszünk egészségesek, mivel az elhalálozás 80 százalékáért a túlsúly és az életmódbetegségek a felelősek. Termékeink minőségét és jótékony hatását komoly klinikai vizsgálatok is igazolják. Nekem is erőt adtak az alapok (mozgás, étrend) egy súlyos kórházi baktériumból való teljes felépülésre. Nem szeretnék személyeskedni, de nagy tisztelőjeként nem szeretném, ha úgy nézne ki, mint a feleségem, mert az esetleges túlzott szálkás test miatt igen erős konkurenciát jelentene nekünk és a focipályán minden ellenfélre! :-) További jó egészséget és nagyon sok sikert kívánunk, mint a Családom, mint az összes dolgozónk nevében! Schobert Norbert és az Update Csapat itthonról és Szlovákiából is...

Advertisement

Közben meg nekem végig azon kattogott az agyam, hogy ez melyik filmre emlékeztet, és kivételesen nem Tarr Béla vagy Fehér György vagy Mundruczó Kornél jutott eszembe, hanem a Csúcsfejek, amiben földönkívüliek próbálnak kétségbeesetten úgy tenni, mintha emberek lennének, próbálják leutánozni a földlakók viselkedést, de az egészből csak egy különböző humoros jelenetek fakadnak. Mert hát hiába próbálsz haverkodni a szomszéddal, ha a fejed úgy néz ki, mint egy fényesre csiszolt lávalámpa.

Illustration for article titled Schobert Norbi nem szeretné, ha Orbán úgy nézne ki, mint a felesége

Share This Story

Get our newsletter