Ez a harminc m√°sodperces vide√≥ k√ľl√∂n√∂sebb komment√°rt nem k√≠v√°n meg, Tarl√≥s Istv√°n √©s Orb√°n Viktor bemennek egy Norbi Update-boltba, Orb√°n picit szek√°lgatja a fŇĎpolg√°rmestert, viccelŇĎdik az elad√≥kkal, kijelenti, hogy van apr√≥ja, √ļgyhogy megh√≠vja a koll√©g√°t egy pog√°cs√°ra. De szerencs√©re az Update-birodalom tulajdonosa nem hagyta sz√≥ n√©lk√ľl!

A vide√≥, amibŇĎl Norbi csak egy r√©szletet rakott ki, teljes eg√©sz√©ben itt l√°that√≥ az IndexVide√≥n. M√©g akkor k√©sz√ľlt, amikor Tarl√≥s √©s Orb√°n a BKK √ļj buszain nyomt√°k teljes gŇĎzzel a csendŇĎrpertut.

Schobert Norbi pár órája az alábbi szöveggel tette ki a videót a Facebookjára:

Orb√°n Viktor v√°s√°rolt √©s Update s√ľtit evett n√°lunk! :-)

√ďri√°si megtiszteltet√©s √©rte egyik r√©gi, meg√ļjul√°s elŇĎtt √°ll√≥, belv√°rosi boltunkat. V√°rosn√©zŇĎ s√©t√°ja sor√°n Orb√°n Viktor Minisztereln√∂k √©s Tarl√≥s Istv√°n FŇĎpolg√°rmester bet√©rt hozz√°nk. A vide√≥t Ti k√ľldt√©tek el nekem!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

√Čn √©rtettem a viccet, amit mondott, de a t√∂bbiek miatt egy p√°r sz√≥t sz√≥ln√©k. Ez√ļton szeretn√©m eloszlatni az aggodalmat, ha lefogyunk, akkor lesz√ľnk eg√©szs√©gesek, mivel az elhal√°loz√°s 80 sz√°zal√©k√°√©rt a t√ļls√ļly √©s az √©letm√≥dbetegs√©gek a felelŇĎsek. Term√©keink minŇĎs√©g√©t √©s j√≥t√©kony hat√°s√°t komoly klinikai vizsg√°latok is igazolj√°k. Nekem is erŇĎt adtak az alapok (mozg√°s, √©trend) egy s√ļlyos k√≥rh√°zi bakt√©riumb√≥l val√≥ teljes fel√©p√ľl√©sre. Nem szeretn√©k szem√©lyeskedni, de nagy tisztelŇĎjek√©nt nem szeretn√©m, ha √ļgy n√©zne ki, mint a feles√©gem, mert az esetleges t√ļlzott sz√°lk√°s test miatt igen erŇĎs konkurenci√°t jelentene nek√ľnk √©s a focip√°ly√°n minden ellenf√©lre! :-) Tov√°bbi j√≥ eg√©szs√©get √©s nagyon sok sikert k√≠v√°nunk, mint a Csal√°dom, mint az √∂sszes dolgoz√≥nk nev√©ben! Schobert Norbert √©s az Update Csapat itthonr√≥l √©s Szlov√°ki√°b√≥l is...

Advertisement

K√∂zben meg nekem v√©gig azon kattogott az agyam, hogy ez melyik filmre eml√©keztet, √©s kiv√©telesen nem Tarr B√©la vagy Feh√©r Gy√∂rgy vagy Mundrucz√≥ Korn√©l jutott eszembe, hanem a Cs√ļcsfejek, amiben f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek pr√≥b√°lnak k√©ts√©gbeesetten √ļgy tenni, mintha emberek lenn√©nek, pr√≥b√°lj√°k leut√°nozni a f√∂ldlak√≥k viselked√©st, de az eg√©szbŇĎl csak egy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ humoros jelenetek fakadnak. Mert h√°t hi√°ba pr√≥b√°lsz haverkodni a szomsz√©ddal, ha a fejed √ļgy n√©z ki, mint egy f√©nyesre csiszolt l√°val√°mpa.