Schobert Norbi Halloween-szakértő irtó mérges Amerikára

Magyarország első számú dietetikus-véleményvezére már helyrerakta a globális felmelegedést és beszólt a kövéreknek, most Halloween miatt kiütközött benne a radikális Amerikaellenes nemzetvédő. Aztán meg újrajátssza a Brian életét.

Advertisement

Egyébként tökre megértem Norbit, de most őszintén, ha fegyvert fognának a fejedhez és azt mondják, hogy most vagy elmész rokonaid sírjához, lehajtott fejjel álldogálsz vagy felveszel egy vicces kosztümöt és úgy csinálsz, mintha a szervezeted kizárólag töménnyel működne, akkor elég egyértelmű, hogy melyiket választanád.

Ráadásul azt azért lássuk be, a két dolog marhára nem zárja ki egymást, mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok akkora rajongója a Halloweennek meg a Valentin-napnak, mert ha ezt csináljuk, akkor csináljuk rendesen, legyen Kolombusz-nap is, meg Martin Luther King-nap, de simán meg lehet csinálni azt, hogy az ember kiviszi a mécseseket a temetőbe, aztán fogja magát és úgy tesz, mintha nem lenne holnap.

Az meg főleg egy hatalmas tökönlövés, hogy a Halloween alapján elindul és elkezd nekimenni Amerikának, amikor azt egy kifejezetten angol hagyományú ünnep.

Advertisement

A Mit adtak nekünk a rómaiak?-szerű végső kirohanásra meg végképp nem tudok mit mondani, a szar autók/motorok témájában kérném egy szakértő segítségét.

Halottak Napja, vagy Halloween?????

Csendes emlékezés és tisztelet, vagy ricsajos ünneplés ijesztgetéssel?
Mécsesek gyújtása a síron, vagy szomszédolás és diszkó?
Az elmúlt percek felidézése szívünkben, vagy lakoma és buli?
Megértetni a gyerekkel az élet és elmúlás lényegét, vagy tököt belezni?
Amerika, vagy a többezer éves Európai kultúra?
Te mire szavazol? Mi a véleményed?
Én rohadtul utálom az új trendet. Egyedül a Valentin napot tudtam benyelni, mert nem tapos el semmit és a szeretetről szól. Nem vetetem le a gyerekekről az iskolai jelmezt, de november elsején itthon már nem engedem. Az elment szeretteinknek már csak egy esélye van, a szívünkben élni tovább. Amerika már amúgy is sok mindennel "megajándékozott" minket:
1. Szar ételek.
2. Génmódosított mezőgazdaság.
3. Látványos, de pocsék motorok.
4. Látványos, de pocsék autók.
5. Plázák.
6. Gazdasági válságok.
7. Iparosított dohánygyártás.
8. Gyógyszerlobbi......

Advertisement

Fotó: Facebook

Share This Story

Get our newsletter