​Schobert Norbi a buzizó Balázst védve Teczár Szilárdra rontott (updatelve!)

Illustration for article titled ​Schobert Norbi a buzizó Balázst védve Teczár Szilárdra rontott (updatelve!)

Elgurult az Update Gyógyszer Norbinál, tajtékozva támad a Facebookon, herébe vezetett áramról, szülés nemzés közben élvező apáról és hasonlókról örjöng.

Advertisement

Elsőosztályú prolitartalom: Schobert Norbert képtelen volt pszichésen feldolgozni, hogy Teczár Szilárd HaHa-aktivista és Narancs-szerző beadványa miatt előbb a Doboz nevű helyen, majd talán mindenhol megtiltják a nők ingyenes beeengedését a szórakozóhelyekre. Norbi, nagyon helyesen, hiszen jól érzi az internetet - nem bajlódott érvekkel, hanem egyből tombolni kezdett a buzizó Sebestyén Balázst védve, és egy rakás olyan csodás mondattal ajándékozva meg bennünket, amikből inségesebb időkben egy darab is biztostani tudná a napi szórakozást.

Advertisement

Így kezdődik az idegroham:

Teczár Szilárd! Kérj bocsánatot a Nőktől!

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől!!! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket?

Advertisement

Csak egy kis válogatás a továbbiakból:

- Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is?

- A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek...

- Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél!

Advertisement

És Norbi a kommentek között is aktív, hála istennek, ott ilyeneket mond:

Ez egy kicsinyes, rosszindulatú szarházi, aki a fényre vágyik....

Én az elején inkább csak röhögtem Teczár Szilárdon, most már kifejezetten hálás vagyok neki, hogy a felszínt megkapargatva, egy kis trollkodással napvilágra csalta a Balázs-Norbi-tengelyt.

Advertisement

update: A Norbi-féle fröcsögésnek volt egy eredeti verziója is, ami egyes kommentek szerint még ennél a szerkesztett vááltozatnál is durvább volt, bár ezt nehezen tudok elképzelni. Ha lementetted, kérlek küldd el nekünk vagy posztold be ide alulra, köszi!

Share This Story

Get our newsletter