Puzsér Róbert lehet néha végtelenül fárasztó, de el kell ismerni, hogy kevés ilyen következetes, végiggondolt, lelkiismeretes troll van az országban, mint ő. Ez nem ironizálás, a hárommillió troll országában a legkevésbé sem könnyű feltűnni, és aki azt mondja, hogy gyalázkodni könnyű, az keljen fel az Anonimitást Biztosító Fotelből, menjen és csinálja utána nap mint nap. Persze Puzsér sem vicces mindig, sőt ellenkezőleg, de Schobert Norbert felheccelésével most tízest lőtt. 

A dolog azzal kezdődött, hogy Puzsér egy múlt heti Facebook-bejegyzésében 2013-at a Hajdu Péter elleni harc évének kiáltotta ki, többet között azért, mert Hajdu megpróbált spirituális gurut faragni a halálból feltámadt Schobert Norbertből. Ha valaki nem követné a mester facebookos munkásságát, Norbi az interneten a legköcsögebb, a fizető vendégeknek kapásból beszólós tahó magyar vendéglátós stílus sztárja, aki a legkisebb kritikára is beleturház a vendég cérnametéltjébe. Nem is bírta ki most sem, hamar rárabolt a belógatott csalira, és a halálból visszatért Jézus-Gandalf-Neo-Buddhaként próbálta tanítani Puzsért, például így: 

Ajánlom Önnek azokat a perceket, amikor elkap az ember egy kórházi baktériumot és egy tenyérnyit kivágnak a szívéből. Azt a részt, amiben Ön is benne volt. Azokat a félperceket amikor újraélesztés közben rádöbben, hogy mi is fontos az életben és megtanulja az alázatot Istennel és a világgal szemben. Akkor talán képes lesz elfogadni a világot és valós problémák ellen harcolni. 

Advertisement

Róbert pedig annál azért sokkal nagyobb profi, minthogy egy ilyen magas labdát lecsapatlanul hagyjon, és a ziccert százszázalékosan kihasználva igazán szórakoztató kirohanással semmisítette meg az Update Jézust. Így kezdte a nyílt levelét:

Kedves Schobert Norbert!

Megrendítő gyógyulása, találkozása az angyalokkal, szembenézése a legvégső igazsággal, végezetül visszatérése a földi siralomvölgybe olyan teljesítmény, amilyennel kevesen büszkélkedhetnek. Első nekifutásra valahova Lázár és Pál közé lőném be, de ha hozzáveszem, hogy még Jézusnak sem volt négyszáz fős vállalkozása, hiszen csak tizenkét főállású trénert alkalmazott, emellett pedig a táplálkozásról alkotott nézetei se voltak különösebben forradalmiak, azt kell hogy mondjam, Norbert, hogy Ön már most a legmagasabb ligában játszik.

Advertisement

és legalább ilyen svungosan folytatta. Ezt nevezem minőségi cicaharcnak! Ha nem Norbi lenne a másik fél, itt véget is érhetne az ütésváltás, de egy háromszorosan túlárazott korpás kiflit tennék rá, hogy nem ez volt az utolsó szó.

Share This Story

Get our newsletter