This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Schiffer nyújtott segítő kezet Kövér László gyalázatos eszmefuttatásához

Illustration for article titled Schiffer nyújtott segítő kezet Kövér László gyalázatos eszmefuttatásához

Vasárnapig kellett várni a hét legjobb közleményére. Hát ennél most már tényleg nem lesz jobb.

DK: Schiffer nyújtott segítő kezet Kövér László gyalázatos eszmefuttatásához

A fideszes házelnök Schiffer András meghívására vett részt egy elvileg Magyarország jövőjéről szóló beszélgetésen. Kövér László a nagy meleg hatására még önmagát is felülmúlta, amikor arról beszélt, hogy a Gyurcsány-kormány 2006-ban polgárháborús állapotokat és utcai erőszakos megmozdulásokat okozott.

A házelnök vélhetően nem szívesen emlékszik már arra, hogy a Fidesz felhergelt futballhuligánjai lángba borították Budapest belvárosát, majd amikor a rendőrség közbelépett, Orbán Viktor rendőrterrort kiáltva játszott forradalmárosdit az általa okozott romok tetején.

A Demokratikus Koalíció sajnálja, hogy Schiffer András – egy elvileg ellenzéki párt társelnökeként – képes volt segítő kezet nyújtani Kövér László gyalázatos eszmefuttatásához. A DK továbbá nem kér Kövér László és a Fidesz önkényesen osztogatott “magyarsági bizonyítványából”. A DK szerint magyarnak lenni nem érdem, hanem felelősség: felelősség az országért és felelősség egymásért, politikai nézetektől függetlenül. A nemzet fogalmát kirekesztésre használó magyar jobboldal ezzel nyilvánvalóan nincs tisztában.

Varju László alelnök, DK

Ilyenekre szokták azt írni a politika iránt érdeklődő indulatosabb entellektüelek, hogy akkor inkább Orbán Viktor forever. Én azonban most sem esek túlzásoka, mert nem vagyok olyan!

Advertisement

Az előzmény:

Share This Story

Get our newsletter