​Schiffer kicsillagozta a picsát, ahová a DK-t küldte

Illustration for article titled ​Schiffer kicsillagozta a picsát, ahová a DK-t küldte

Valami eltört az LMP társelnökében, mondjuk teljes joggal. A Demokratikus Koalíció és a balos kommandó konkrétan nácizta a kampányban, aztán most néhány miskolci szavazatért ők cigányoznak. De jött az Ökotudatos Picsaember, és a helyükre tette őket.

Advertisement

Remek kirohanásban esett neki Schiffer András a valóban ritka gusztustalan, romabűnözésező DK-nak. Az fb-bejegyzés elején Schiffer még tök nyugodtnak látszik, de annyira, hogy kifejezetten higgadtan vezeti le, miért nem szabad cigánybűnözőzni:

Az elmúlt négy évben minden cigánybűnözős kirohanás után – igaz, nácizás nélkül – lankadatlanul igyekeztem elmagyarázni a jobbikos képviselőtársaknak, hogy ha egy közszereplő összekapcsolja egy népcsoport elnevezését a bűnözés kifejezéssel, a beszélő szándékától függetlenül megbélyegzi valamennyi honfitársunkat, aki az adott népcsoporthoz tartozik. A gyerekeket is, a törvénytisztelőket is. Ez megengedhetetlen, elfogadhatatlan, megalázó. Igaz, én ettől még sem jobbikos képviselőtársaimat, sem Pásztor polgármesterjelölt urat nem tekintem nácinak.

Advertisement

De ekkor előkerülnek a DK-sok, Schiffer idióta lenácizói, akik a jelek szerint a legendásan higgadt szerzőt is képesek kihozni a sodrukból:

Ugyancsak az elmúlt négy évben, a dékás trollkommandó és "értelmiségi" támogatóik minduntalan rám támadtak, mert szóba állok jobbikosokkal, sőt fontosnak is tartom, hogy szóba álljak velük. Az EP-választás hajrájában a déká nevű képződmény szócsöve egyenesen náciszimpátiával vádolt.

Advertisement

Ekkor már lüktet a vér, a látótér szűkül, míg végre csőszerűvé válik, a fókuszban Eörsi Mátyással:

Erre tegnap kiáll Eörsi Mátyás dékás (exszadeszos) politikus és a romabűnözésről delirál valamit. Így, sunyin, romabűnözés... na, nem cigánybűnözés, hiszen az a csúnya nácikok sajtátja, ők pedig mégiscsak demokraták, vagy mik. Na most van az, kedves "demokraták", hogy elmentek a büdös ***-ba, mindahányan!

Advertisement

A kicsillagozott picsáért szerkesztőségünk öt csillagot szavazott meg Schiffer Andrásnak. Még sok ilyet!

Share This Story

Get our newsletter