Az LMP társelnöke szerint a májusi európai parlamenti választáson sok minden múlik részvételen, de nem tartja kizártnak, hogy pártja akár két képviselőt is bejuttathat.

Schiffer az M1 Ma reggeljében azt mondta: miután sikerrel vették az aláírásgyűjtési kanyart, úgy véli, biztonsággal be fognak tudni kerülni az Európai Parlamentbe. A társelnök az MTI összefoglalója szerint az LMP egy europolitikus pártnak nevezte, de azt mondta: az, hogy "a tőke Európáját valósították meg az elmúlt évtizedekben, előidézett egy többsebességes Európát, amelynek a kelet-európai országok, köztük Magyarország, illetve Dél-Európa is kárvallottja".

Nem tudom, megfigyeltétek-e, hogy az óta a Kálmán Olga-féle interjú óta nemigen van Schiffernél többször említett politikus a magyar sajtóban, és persze mi is visszük a prím egy részét ez ügyben. De ez természetes, hiszen mindenki beleköt, aki teheti, tegnap például Fodor Nekem Is Van Pártom Gábor támadta meg menetrendszerűen, a Török Zsolt-féle zsidó vicces sztori apropóján, amihez a Mandinernek hála mókás illusztrációnk is van. Itt kell megjegyezni, hogy András nyilván nem az az ember, aki hagyná, hogy 2014 tavaszának legirritálóbb magyar politikusa kioktassa.

Advertisement