This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Schiffer András parasztjelmezben ütősebb, mint 3 Torgyán József

Illustration for article titled Schiffer András parasztjelmezben ütősebb, mint 3 Torgyán József

Rögtön pontosítok: ütősebb bárminél. Eddig teljes tévedés volt a politikai karrierje, hiszen a most kiposztolt fotó után nyilvánvaló, hogy az operett és a juhászkultúra felé kéne nyitnia.

Advertisement
Illustration for article titled Schiffer András parasztjelmezben ütősebb, mint 3 Torgyán József

Én a 444-en láttam meg, és csak kapkodok azóta a levegő után. Schiffer a jelmezét a képviselőtársától, az atillától kezdve mindenféle romantikus nemzeti viseletekben parádézó – szintén LMP-s – Sallai Róbert Benedektől kapta kölcsön. Korábban, hétfőn délelőtt Sallai ebben szólalt fel napirend előtt. Azért ebben, mert a Szent György-napról emlékezett meg, amikor annak idején kihajtották az állatokat a legelőkre.

Advertisement

Bónusz öröm, hogy Sallai a képaláírásban lebelvárosizza Schiffert:

A fenébe is, nem volt nálam a saját telefonom, hogy jó éles képet csináljak. Na mindegy. Mert az nem rendkívüli, ha én cifraszűrt veszek, de az, hogy a Vasas-drukker belvárosi ügyvéd főnököm ilyenben van, az már valami.

Advertisement

Igaz, ami igaz, amikor előszöt láttam Schiffert a pályán sarkig Vasas-zászlóba burkolózva, meglepődtem – de közel sem ennyire.

Share This Story

Get our newsletter