2018-ra felépítik a kormánypárt kihívóját, mondta a Facebookon, a merjünk nagyot álmodni filozófia szellemében. Csak így tovább, és meglesz, mondják a kommentelők.

A végleges, hivatalosnak tekinthető eredmények alapján 269 413 polgártársunk választotta az LMP listáját, tehát a pártot választók 5,36%-a! A Bp. 01. oevk-ban 13,65 %-os eredményt értem el – a legmagasabb százalékot az LMP-s indulók közül – úgy, hogy több szavazókörben is a 2010-est meghaladó támogatottságot kaptunk. Még egyszer szeretném megköszönni a bizalmat, amit azzal igyekszünk megszolgálni, hogy 2018-ra felépítjük a kormánypárt kihívóját. Külön szeretném megköszönni a támogatást azoknak, akik az utóbbi két évben hittek, kitartottak mellettünk, biztattak a legnehezebb időszakokban, velünk együtt úsztak szembe a főárammal, hogy bemutathassuk: van, ami nem eladó! Nélkülük, nélkületek nem ment volna...

Nincs ebben semmi rendkívüli, a Népszabadság is megírta, hogy benne van ez a cél a levegőben, meg én is, hogy van egy ilyen lehetőség. Aztán majd az idő jól megmutatja, hogy komplett hülyeség-e az egész, vagy sem. Ha azt vesszük, hogy a Fidesz is alig jutott be a parlamentbe 1994-ben, akkor nem hülyeség. Ha meg azt, hogy 2006-ban volt, aki Orbán Viktor egymás utáni második bukása után arról elmélkedett, Dávid Ibolya építheti újjá a jobboldalt, akkor hülyeség.

Advertisement

Na de azért csak ide biggyesztek most egy kis szavazást.

Advertisement

Fotó: Soós Lajos/MTI