Ez tal√°n konkr√©t vil√°grekord seggfejs√©gben. A magyar biztons√°giak nem tudt√°k, hogy a sas az osztr√°k c√≠mer √©s z√°szl√≥ r√©sze, √©s brut√°lisan kidobt√°k a meccsrŇĎl a n√°cinak n√©zett szurkol√≥kat.

Csod√°latos, m√©gis igaz. Az U19-as Eb nyit√≥meccs√©n nemcsak a magyarok rem√©nytelen √©s az osztr√°kok remek j√°t√©ka volt sz√≥rakoztat√≥, hanem a magyar biztons√°giak f√∂ld√∂nt√ļli primit√≠vs√©ge is.

Az eg√©sz esetrŇĎl remek le√≠r√°st adott a Facebookon egy magyar szurkol√≥, majd a 444. EbbŇĎl der√ľl ki, hogy a biztons√°giak a magyar drukker √©rdeklŇĎd√©s√©re elŇĎsz√∂r behazudt√°k, hogy az osztr√°kokat cig√°nyoz√°s miatt paterolt√°k ki, azt√°n hogy, hogy nem, nem tudt√°k megism√©telni a cig√°nyoz√≥ szavakat. V√©g√ľl bevallott√°k, a tiltott √∂nk√©nyuralmi jelk√©p miatt t√∂rt√©nt minden.

Hogy igazi csavaros po√©n legyen a v√©ge, az osztr√°kokat k√©sŇĎbb visszanegedt√©k egy szektorba, ahol a z√°szl√≥jukat pechj√ľkre nem hajtogattt√°k √∂ssze, √≠gy egy m√°sik agycsonkolt biztons√°gis osztag is kisz√ļrta a lopakod√≥ n√°ciumust. Szeg√©nyeket m√°sodszorra is kikergett√©k.