“Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük!” Parádés cicaharc.

Lenyűgöző nyílt levélben szúrta le Hajdú Péter felesége Bálint Antóniát, mert megtudta, hogy régi ellenfele miben mesterkedik:

sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk!

Az egész levél parádés, különösen az a rész, ami azzal kezdődik, hogy

Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni

A levélből, illetve Bálint Antónia rajongói oldalának kommentjeiből kiderül, hogy a szépségkirálynőből lett főállású hírességet a boszorkánybérlés mellett gyalázkodó kamuprofilok létrehozásával is vádolják. Bálint eddig nem regált a mágusvádakra.

Advertisement

Az a csodálatos, hogy a posztokat olvasva már az is nehezen képzelhető el, hogy ez a két ember megtalálja a falon az ajtót, de egy csomó bizonyíték van arra, hogy már többször kijutottak az utcára.

Végül itt a teljes nyílt levél:

Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána!

Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel!

Az viszont igen, hogy sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk! Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem...

Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük!

Felvilágosítalak;

Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jó tündér hozza!

Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg .

A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól... Tudod, L.Mária...

Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!