Megjött a huszadik olvasói tipp, hogy miért nem írjuk meg, mekkora buta segg nő ez a Sarah Palin, egyesen egy amerikai Selmeczi Gabriella, hogy le akarja rohanni Csehországot. Mert összekeverte ugye a cseh és a csecsen szavakat, és azt hitte, cseh merénylők robbantottak Bostonban.

Kedves Olvasók! Nem bírom tovább, hogy egyenként írjak levelet. A hírt közlő Daily Currant egy álhírblog, pontosan olyan, mint ismertebb, nagyobb vetélytársa, az Onion. Vagy, ha magyar példákból könnyebb megérteni, egy Selmeczi György-Árkus József kentaurba oltott Hírcsárda.

De aki bedőlt, azért ne érezze magát reménytelen seggfejnek! A Daily Currant ugyanis tavaly kétszer is jól átverte az amerikai és a világsajtó nem jelentéktelen részét is. A legjobb az a cikkük volt, ami szerint Rick Santorum konzervatív elnökjelöltaspiráns egy interjú közben a Grindr nevű homoszexuális partnerkereső applikációt használta a riporter jelenlétében, majd amikor az újságíró erre megjegyzést tette, azt mondta, hogy csak a legközelebbi kávézót kereste. A másik hasonló átverés az volt tavaly, hogy George Bush nem volt képes felfogni a szavazógép működését, ezért véletlenül Barack Obamára szavazott. Ez utóbbi hírt még az olasz La Reppublica is átvette.

Sarah Palin tehát tényleg elég hülye, de szerencsére vagy sajnos, nem akarja elfoglalni Prágát. Köszönöm, hogy elmondhattam.