This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Samantha Fox vigasztalhatatlan

Illustration for article titled Samantha Fox vigasztalhatatlan

A nyolcvanas évek népszerű modell-popsztárja elvesztette élettársát. Tizenkét éve élt együtt Myra Strattonnal, aki a múlt hét végén halt meg rákban.

Advertisement

A 60 éves korában elhunyt Stratton Fox menedzsere is volt, és a modell-énekesnő 2003-ban jelentette be, hogy egy párt alkotnak. Korábban arról is volt szó, hogy összeházasodnak. A 49 éves Fox tegnap a Twitterén jelentette be a hírt, miszerint Stratton két éven át küzdött a rákkal, de most belehalt.

Samantha Fox minden idők legfiatalabb Page 3 topless modelljeként tűnt fel a nyolcvanas években – a Sun 3. oldalán szerepeltetett modellek közül néhány éve megszavazták No. 1-nak is. Rövid, de sikeres popkarrierje mára a 80-as évek nosztalgiaműsorok állandó fellépőjévé tette, legutóbb tavaly járt Magyarországon egy hasonló show-val.

Advertisement

Foxról már a kilencvenes években keringett egy teljes generációt hazavágó pletyka, mely szerint leszbikus lenne (a Girlschool csajmetál zenekar gitárosa, Cris Bonacci később megerősítette, hogy viszonyuk volt), ő maga viszont csak 2003-ban comingoutolt, amikor bejelentette, hogy Stratton az első szerelme, és vele szeretné leélni az életét.

(via Daily Mail)

Fotó: Getty Images

Share This Story

Get our newsletter