This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz, mert Bajnai megosztott egy posztot

Eljött a pont, ahol már én sem hiszem el, amit látok. Hoppál Péter azért hívott össze ma tájékoztatót, mert Bajnai tegnap megosztott az fb-n egy posztot, ami a vetődős kampányfilmje alapján mások által gyártott mémeket listázta.

Gondolom viccesnek szánta Bajnai Gordon, hogy úgy kampányol, hogy a miniszterelnök fejét rugdossa. Az április 6-i vereség után, azt gondolhatta az ember a bukott baloldal tanul hibáiból, de semmit sem tanultak.

Advertisement

Ilyeneket mondott Hoppál Péter, akiről egyre inkább azt képzelem, hogy egy gép, mert ilyen mennyiségű abszurd értelmetlenséget élő ember nem tudna ledarálni arcrángás nélkül.

Nem lehet elégszer elismételni, hogy mi volt a sajtóesemény apropója, akkora képtelenség az egész.

Advertisement

Bajnai Gordon tegnap megosztott egy linket a falán. Egy olyan poszt linkjét, amiben annak a szerzője - valaki az Y-gen nevű Együtt-PM-es ifjúsági blogból - összegyűjtött egy rakás, konkrétan 9 darab mémet, amik mind Bajnai vetődős-focizós EP-kampányfilmjének a paródiái. Bajnai a posztot a "Köszönöm a mémipari munkásoknak! Csodás válogatás itt" szöveggel rakta ki. A kilenc beágyazott mém - nagyrészt animgifek - közül az egyiken, amit egyébként a hello90 bloggerei csináltak, Bajnai egy olyan labdát lő el, amire Orbán Viktor arcát montírozták. Az egész gyűjtemény külső szerzők vicces vizuális szösszeneteiből áll.

És emiatt a kormánypárt képes volt sajtótájékoztatót szervezni. Itt csak egy kérdés maradt:

Kinek áll ez érdekében?

Share This Story

Get our newsletter