Illustration for article titled Sajnálom, hölgyeim, Habony Árpád házasember lett!

Bezár a Várkert, építik a német megszállás emlékművét, leáll a négyes metró, aztán még ez is. A Blikk szerint Habony Árpád nemrég titokban elvette Kapócs Zsókát.

Habony Árpád szerette volna, ha még ­Zsóka februári születésnapja előtt összekötik az életüket, és januárban, egy igazán romantikus helyszínen, a Városligeti ­Műjégpályán tartották a bulit. Informá­cióink szerint az esküvői ceremóniát szűk családi körben már korábban meg­tartották. Úgy tudjuk, a lagzira ­csaknem száz főt hívtak meg, akik közül többen nem is ­tudták, hogy esküvőre mennek: mivel akkoriban volt Kapócs Zsóka születésnapja, azt mondták nekik, hogy a hölgy szülinapi buliját rendezik. Csak ott szembesültek vele, hogy valójában a titokban lezajlott házas­ságkötést ünnepelik. A vendégek között számos, a politikai és a művészvilágból ismert arcot is fel lehetett fedezni.

Advertisement

Azon egy picit csodálkozom, hogy senkinek nem tűnt fel egy ordenáré nagy lagzi a műjégen, bár az is igaz, hogy idén a műjéggel teljesen más okok miatt foglalkoztak, mint a korcsolyázás. Viszont akkor el lehet kezdeni egy szuper konteót, Habony Árpád hajszárítóval szabotálta esténként a jeget, hogy ne lehessen a nyilvánosság számára kinyitni a pályát. Na ezt adjátok össze!

Azért én még egy picit gyanakszom, mert egy ilyen hír már felröppent tavaly, és akkor Kapócs lepattintott mindenkit, most nem nem volt hajlandó nyilatkozni a Blikknek a témáról, szóval én nem tudom hogyan működik a magyar celebek pszichológiája ilyen esetekben, de megvárnék egy hivatalos közleményt. Tényleg, vajon hol jelenhetne meg egy hivatalos közlemény arról, hogy Orbán tanácsadója feleségül vett valakit?

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter