Bezár a Várkert, építik a német megszállás emlékművét, leáll a négyes metró, aztán még ez is. A Blikk szerint Habony Árpád nemrég titokban elvette Kapócs Zsókát.

Habony Árpád szerette volna, ha még ­Zsóka februári születésnapja előtt összekötik az életüket, és januárban, egy igazán romantikus helyszínen, a Városligeti ­Műjégpályán tartották a bulit. Informá­cióink szerint az esküvői ceremóniát szűk családi körben már korábban meg­tartották. Úgy tudjuk, a lagzira ­csaknem száz főt hívtak meg, akik közül többen nem is ­tudták, hogy esküvőre mennek: mivel akkoriban volt Kapócs Zsóka születésnapja, azt mondták nekik, hogy a hölgy szülinapi buliját rendezik. Csak ott szembesültek vele, hogy valójában a titokban lezajlott házas­ságkötést ünnepelik. A vendégek között számos, a politikai és a művészvilágból ismert arcot is fel lehetett fedezni.

Azon egy picit csodálkozom, hogy senkinek nem tűnt fel egy ordenáré nagy lagzi a műjégen, bár az is igaz, hogy idén a műjéggel teljesen más okok miatt foglalkoztak, mint a korcsolyázás. Viszont akkor el lehet kezdeni egy szuper konteót, Habony Árpád hajszárítóval szabotálta esténként a jeget, hogy ne lehessen a nyilvánosság számára kinyitni a pályát. Na ezt adjátok össze!

Azért én még egy picit gyanakszom, mert egy ilyen hír már felröppent tavaly, és akkor Kapócs lepattintott mindenkit, most nem nem volt hajlandó nyilatkozni a Blikknek a témáról, szóval én nem tudom hogyan működik a magyar celebek pszichológiája ilyen esetekben, de megvárnék egy hivatalos közleményt. Tényleg, vajon hol jelenhetne meg egy hivatalos közlemény arról, hogy Orbán tanácsadója feleségül vett valakit?