Az Oscar-díjas színész Brett Ratner rendezővel egy Arany János utcai aszfaltbontás mellett beszélgetett. A Csúcsformában 1-2-3. rendezője közben meg Szabó Istvánnal spanol. Hollywoodi haverságok Budapest utcáin!

Hétvégén Russell Crowe spártai egyszerűséggel megjegyezte a Twitterén, hogy milyen szép Budapest, valószínűleg itt látja először a Dunát, lefotózta a Budapest Eye-t és a Mátyás-templom tornyát, aztán következő nap el is illant.

Advertisement

Az Origo egyik olvasója képpel is tudta bizonyítani, hogy Crowe Magyarországon járt, sőt, a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Herkules rendezőjével, Brett Ratnerrel is leállt dumálni a belvárosban. Ahogy az Origo írja:

A két hollywoodi filmes egy fekete Mercedes Vitóban érkezett a helyszínre, negyed órát trécseltek egy hangulatos útfelújítás szomszédságában, majd bementek vacsorázni az utca túloldalán lévő Pomodoro étterembe.

Az Origo egy bennfentes informátorra hivatkozva azt is elmondta, hogy Crowe találkozott Ariel Vromen rendezővel is, aki jelenleg Budapesten keres helyszíneket az új filmjéhez. Mivel minden rendes bloggernek feladata az oktondi spekulálás, ez azt is jelentheti, hogy ha Vromen talál megfelelő helyszínt és mondjuk Crowe is úgy érzi, hogy szeretne vele forgatni, akkor az Oscar-díjas színész lehet a következő sztár, akivel össze lehet majd futni a belvárosban.

Advertisement

A legviccesebb a cikkben egyébként nem Crowe és Ratner találkozása, hanem Ratner és Szabó István haversága. Szabó ugyanis meglátogatta az amerikait a Herkules forgatásán, sőt, elvitte őt a Rosenstein étterembe is. Itt van róla a fotó, Ratner a középső vigyorgó figura:

Advertisement

Címlap és forrás: Origo Filmklub

Share This Story

Get our newsletter