Az Oscar-dĂ­jas szĂ­nĂ©sz Brett Ratner rendezƑvel egy Arany JĂĄnos utcai aszfaltbontĂĄs mellett beszĂ©lgetett. A CsĂșcsformĂĄban 1-2-3. rendezƑje közben meg SzabĂł IstvĂĄnnal spanol. Hollywoodi haversĂĄgok Budapest utcĂĄin!

HĂ©tvĂ©gĂ©n Russell Crowe spĂĄrtai egyszerƱsĂ©ggel megjegyezte a TwitterĂ©n, hogy milyen szĂ©p Budapest, valĂłszĂ­nƱleg itt lĂĄtja elƑször a DunĂĄt, lefotĂłzta a Budapest Eye-t Ă©s a MĂĄtyĂĄs-templom tornyĂĄt, aztĂĄn következƑ nap el is illant.

Az Origo egyik olvasĂłja kĂ©ppel is tudta bizonyĂ­tani, hogy Crowe MagyarorszĂĄgon jĂĄrt, sƑt, a Dwayne Johnson fƑszereplĂ©sĂ©vel kĂ©szĂŒlƑ Herkules rendezƑjĂ©vel, Brett Ratnerrel is leĂĄllt dumĂĄlni a belvĂĄrosban. Ahogy az Origo Ă­rja:

A kĂ©t hollywoodi filmes egy fekete Mercedes VitĂłban Ă©rkezett a helyszĂ­nre, negyed ĂłrĂĄt trĂ©cseltek egy hangulatos ĂștfelĂșjĂ­tĂĄs szomszĂ©dsĂĄgĂĄban, majd bementek vacsorĂĄzni az utca tĂșloldalĂĄn lĂ©vƑ Pomodoro Ă©tterembe.

Advertisement

Az Origo egy bennfentes informĂĄtorra hivatkozva azt is elmondta, hogy Crowe talĂĄlkozott Ariel Vromen rendezƑvel is, aki jelenleg Budapesten keres helyszĂ­neket az Ășj filmjĂ©hez. Mivel minden rendes bloggernek feladata az oktondi spekulĂĄlĂĄs, ez azt is jelentheti, hogy ha Vromen talĂĄl megfelelƑ helyszĂ­nt Ă©s mondjuk Crowe is Ășgy Ă©rzi, hogy szeretne vele forgatni, akkor az Oscar-dĂ­jas szĂ­nĂ©sz lehet a következƑ sztĂĄr, akivel össze lehet majd futni a belvĂĄrosban.

A legviccesebb a cikkben egyĂ©bkĂ©nt nem Crowe Ă©s Ratner talĂĄlkozĂĄsa, hanem Ratner Ă©s SzabĂł IstvĂĄn haversĂĄga. SzabĂł ugyanis meglĂĄtogatta az amerikait a Herkules forgatĂĄsĂĄn, sƑt, elvitte Ƒt a Rosenstein Ă©tterembe is. Itt van rĂłla a fotĂł, Ratner a közĂ©psƑ vigyorgĂł figura:

Advertisement

CĂ­mlap Ă©s forrĂĄs: Origo Filmklub