This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Russell Brand élő adásban alázta meg a 3 legügyetlenebb műsorvezetőt

Ki tudja, miért, szívatni próbálták a híres komikus-színészt az MSNBC-n. Úgy vágott vissza, ahogy tévében még senki. Megmutatta, milyen egy igazi újságíró, de a leghülyébb pinát azért le is faszcibálózta.

Advertisement

Egészen bizarr, igen vicces fordulatokat vett egy sima promóciós interjúnak induló műsor. Az amerikai MSNBC Morning Joe nevű reggeli beszélgetős műsorában Brand világ körüli, Messiah Complex című stand up comedy turnéjának csaptak volna hírverést egy beszélgetéssel, amiben hárman kérdezgették a legendásan jól dumáló brit hírességet.

A pár perces csevegés kifejezetten jó hangulatban indul, és az is világos volt, hogy Brandtől azt várják, kicsit produkálja magát. Meg is tette, viccelődött a stúdió többi dolgozójával, de a légkör mégis egyre furább lett. Miközben Mika Brzezinski, a szőke músorvezetőnő egyre idegesebb volt, látszatra Brand letaglózó férfias kisugárzásától, a három riporter egyre ellenségesebben, vagyis inkább bunkóbban kezdett viselkedni a komikussal, egy idő múlva harmadik személyben beszéltek róla a jelenlétében úgy, hogy "ő"-nek nevezték, nem Russellnek (ami a brit kultúrkörben illetlenség) és az angol kiejtését gúnyolták. Brand egészen sokáig tűrte, és próbálta viccre venni, aztán nem bírta, és kitört.

Advertisement

Az külön vicces, hogy a férfirerejétől félig ájult Brzezinskit annyira zavarba hozta, mint Orbán Viktor a legendás interjúban a felkészületlen Sváby Andrást. Erre - mármint a zavarra, nem Sváby Andrásra - való utalásként hasonlítja a színész a riporter egyik kézmozdulatát faszveréshez.

Angolul tudóknak óriási muri, ha nincs semmi időd, úgy az 5. perctől érdemes figyelni, de sokkal jobb egyben, úgy van neki íve is.

Advertisement

A videót annak is érdemes megnéznie, aki azt gondolja, hogy nálunk minden béna, Amerikában meg eszement profi. Ez ugyanis alapvetően igaz, de nem ebben az esetben. Sose hittem volna, hogy ilyen ügyetlen, sőt fájóan szerencsétlen alakok főműsoridős szereplésig vihetik egy amerikai országos tévécsatornán. Külön-külön érdemes kiélvezni a zavarban lévő szőke nőt, a Kárász Róbertnél is bénább fickót és a hosszú hajú angol tramplit.

http://gawker.com/russell-brand-…

Share This Story

Get our newsletter