Mindent √°t fogsz √©rt√©kelni. Itt a Music FM & Lights Off szilveszteri bulij√°nak z√°r√≥akkordja l√°that√≥, miut√°n gyakorlatilag √∂nkiszolg√°l√≥v√° v√°lt a ruhat√°r. (A posztot a Music FM k√∂zlem√©ny√©vel friss√≠tett√ľk.)

A t√∂bb ezres k√∂z√∂ns√©get vonz√≥ megabulit a Hungexpo G pavilonj√°ban rendezt√©k, csak √©ppen azzal nem t√∂rŇĎd√∂tt senki, hogy n√©gy ruhat√°ros nem lesz el√©g kb. t√≠zezer vend√©gre, √≠gy azt√°n j√∂tt, ami a vide√≥n l√°that√≥.

Az Index cikk√©bŇĎl kider√ľl, hogy kab√°tok √©s √©rt√©kek tŇĪntek el, sokan k√©nytelenek voltak egy sz√°l ingben hazamenni a farkasord√≠t√≥ hidegben, m√°sok pedig m√°r a bejut√°sn√°l is t√∂megp√°nikra √©s tumultu√≥zus jelenetekre panaszkodtak.

UPDATE: A Music FM az al√°bbi k√∂zlem√©nyt juttatta el a szerkesztŇĎs√©g√ľnkh√∂z: "A 89.5 Music FM term√©szetesen nagyon sajn√°lja, ami a Hungexpon zajlott szilveszteri partyn t√∂rt√©nt, de lesz√∂gezi, hogy a r√°di√≥ csup√°n az est fell√©pŇĎit adta, a rendezv√©ny teljes lebonyol√≠t√°s√°t a Lights Off partiszervezŇĎ c√©g v√©gezte. A partiszervezŇĎ c√©g v√°llalja a felelŇĎss√©get a kialakult helyzet√©rt.

Advertisement

K√∂z√∂s szilveszteri bulik√©nt lett az ‚ÄěIllegal Szilveszteri Party" meghirdetve, melynek technikai lebonyol√≠t√°st, a beenged√©stŇĎl √©s a ruhat√°rak √ľzemeltet√©s√©ig a Lights Off partiszervezŇĎ c√©g v√©gezte, a r√°di√≥ a rendezv√©ny prom√≥ci√≥j√°t √©s az √©lŇĎ k√∂zvet√≠t√©st v√°llalta, valamit a programot biztos√≠totta. A szerencs√©tlen v√©gkifejlet kialakul√°s√°ban a Music FM teljesen v√©tlen ‚Äď √≠rja k√∂zlem√©ny√©ben a 89.5 Music FM, hozz√°t√©ve, hogy a partiszervezŇĎ c√©g v√°llalta is a felelŇĎss√©get a kialakult helyzet√©rt. A k√∂zlem√©ny kit√©r arra is, hogy a r√°di√≥ munkat√°rsai az elŇĎk√©sz√ľletek sor√°n √©szleltek hi√°nyoss√°gokat a biztons√°gi szolg√°lat l√©tsz√°ma, a ruhat√°r √©s a beenged√©s kapcs√°n is, ezt jelezt√©k is a Lights Off c√©gnek, mely √≠g√©retet tett, hogy ezeket a party kezdet√©ig megoldj√°k.

A Music Fm ennek tudatában adta a nevét a partyhoz. A rádiócsatorna információi szerint és elvárásainak eleget téve a Lights Off mindent megtesz, hogy a kialakult helyzetet orvosolja."