Röhögjünk együtt Magyarország legbénább autótolvaján!

Sz. Zoltán hazafele tartott, amikor meglátott egy parkoló autót az út mellett. Beleült. Nem tudta beindítani. Innentől indul a dili.

Zoltán ugyanis becsengetett a szomszédos házba és kölcsönkért egy csavarhúzót, hogy hátha azzal menni fog. A szomszéd segített is, nem kérdezte, hogy mire lesz a szerszám.

Advertisement

A csavarhúzó viszont nem volt jó semmire, Zoltán gondolom nem ismerte a filmekben használatos drótszikráztatós módszert sem, úgyhogy megpróbálta azt, amit a rátóti Bélák a Legényanyában és egyszerűen el akarta tolni az autót. Hogy meddig azt nem tudni, mert sikerült egyenesen nekitolnia egy ház falának.

Ekkor érkezett meg az autó tulajdonosa, aki gondolom egyáltalán nem tudta összerakni a történteket. Zoltán elővette az igazi magyar rafkót, és azt mondta, hogy igen, valaki megpróbálta lenyúlni az autót, de neki sikerült elkergetni a tolvajt.

A helyszínre megérkeztek a rendőrök is, ők nem hittek Zoltánnak, aki aztán az örsön be is vallotta, hogy nem kergetett semmilyen tolvajt, hanem ő akarta hazatolni az autót.

Én lehet, hogy ezzel be is fejezem a vasárnapi ügyeletet, mert ennél jobb ma már nem lesz.

Advertisement

[kemma.hu]

Share This Story