P√©ntekre virrad√≥ra indul a kurvaany√°z√°scunami, ekkor fog ugyanis meg√ļjulni az Index. Karotta ma elkezdett sziv√°rogtatni, b√°r nem sok l√°tszik egy gigantikus macsk√°s animgifen k√≠v√ľl.

A kommentelŇĎk persze m√°r ebbŇĎl az ide kiposztolt meta-animgifbŇĎl is meg tudj√°k √°llap√≠tani, hogy t√∂k szar lett az Uj ut√°ni elsŇĎ √ļj Index, √©n azonban nem vagyok olyan b√°tor, mint egy kommentelŇĎ. Plusz az √öj Index egyik sz√ľlŇĎatyja nem m√°s, mint a kedvenc magyar √ļjs√°g√≠r√≥m, Szab√≥ "Szab√≥z√©" Zolt√°n, aki eddig √©let√©ben nem hib√°zott, mi√©rt tenne ilyet √©ppen most.

Karotta posztja szok√°s szerint igen vicces √©s van benne egy titokzatos bekezd√©s, ami szerint az Index a formai friss√ľl√©s mellett meg fogja √ļj√≠tani en bloc a tartalomgy√°rt√°st is. Kimondhatatlan √©rdeklŇĎd√©ssel v√°rom a werbforradalmat:

Az √ļj megjelen√©s √ļj tartalomt√≠pust is hoz mag√°val. Ennek kialak√≠t√°s√°n az eg√©sz szerkesztŇĎs√©g dolgozik, de mindenki csak a rendes munk√°ja mellett "csenhet" el perceket, hogy "beledolgozzon". Mindek√∂zben a h√≠rszolg√°ltat√°s a szokott magas sz√≠nvonalon folyik tov√°bb.

Mi itt a Cinkn√©l csak nevet√ľnk, mert n√°lunk heti 2-3-szor van gy√∂keres diz√°jnv√°lt√°s, de m√°s oldalakn√°l ez nagy esem√©nynek sz√°m√≠t. Most egy√©bk√©nt √©ppen olyan a helyzet, mintha a magyar h√≠rsz√°jtok kuty√°k lenn√©nek, √©s mindenki egyszerre kezdett volna t√ľzelni. A h√©tv√©g√©n v√°ltott diz√°jnt avs.hu, ami az egy az egyes verge.com lop√°s helyett ezent√ļl sokkal olvashat√≥bb, de annyira unalmas √©s merev vizu√°lisan, mint a Havanna lak√≥telep. Vagy egy urnatemetŇĎ.

Advertisement

Kedden v√°ltott arcbŇĎrt a nol.hu, aminek a c√≠mlapja furcs√°n sz√©tesŇĎ lett, de a cikkek bel√ľl kellemesen olvashat√≥k.

√Čs p√©nteken j√∂n az Index, √©n persze ezt v√°rom a legjobban.