Illustration for article titled ​Rogánné is megszólalt!

Mármint a bunkógate-vonalon. De még milyen svungosan. Szar alaknak nevezett cseten.

Advertisement

Elképzelhető, hogy a bulvársajtóval történő túlzottan is szoros szimbiózis az érintettek életét és hétköznapi viselkedését okszerűen a Győzike-show-hoz és a hasonló műsorokhoz teszi hasonlatossá? Nem tudom, mert én focit meg Family Guyt szoktam csak nézni, de Rogánék esete most már úgy néz ki.

Miután csütörtökön a szokásos bulvárlapszemlénk napján írtam egy kicsit sem vad posztot arról, hogy az ismert politikus legalább annyira ismert felesége azt nyilatkozta a Storyban, hogy olyan jól néz ki, hogy Tóni lányának nézték, elszabadult a pokol. Amennyiben Rogán Antal a Facebookon, a nevem említése nélkül, de bunkónak nevezett. Amire én válaszoltam egy posztban, és azt gondoltam, hiába ilyen vicces ez az ügy, ennyivel le is van zárva.

Advertisement
Advertisement

Ekkor vettem észre, hogy Cecília asszony még csütörtök este küldött nekem egy fb-csetüzenetet, ami akkor, illetve ma reggel ébredés után valahogy elkerülte a figyelmemet. Nagy izgalommal bontottam ki a postát, és ez az üzenet várt:

Illustration for article titled ​Rogánné is megszólalt!
Advertisement

Hát tessék, magamtól nem posztoltam volna egy privát üzenetet, de nógatni sem kell sokat.

Én ugyan még mindig nem tudom, mit is írhattam, ami ennyire felzaklatta a Rogán családot, de ez a figyelem és törődés jólesik. Bár édesapaként sincs halvány dunsztom sem arról, hogy ennek az egésznek mi köze ahhoz, hogy Cecília asszony édesanya-e.

Advertisement

Most, hogy teljesítettem a kérést, és publikáltam a minden igazi Édesanya szívét megremegtető, csipkefinom üzenetet, talán tovább tudunk lépni ezen az ügyön, és más témákkal is foglalkozhatunk.

Én a magam részéről például elkezdek pakolni, mert holnap egy rakás horgásszal együtt Érsekcsanádon fogok halászlét tesztelni Uj Péter szervezésében. Garantáltan jobb lesz, mint egy Story-cikk arról, hogy mikor járunk vacsorázni a csajommal.

Share This Story

Get our newsletter