Mármint a bunkógate-vonalon. De még milyen svungosan. Szar alaknak nevezett cseten.

Elk√©pzelhetŇĎ, hogy a bulv√°rsajt√≥val t√∂rt√©nŇĎ t√ļlzottan is szoros szimbi√≥zis az √©rintettek √©let√©t √©s h√©tk√∂znapi viselked√©s√©t okszerŇĪen a GyŇĎzike-show-hoz √©s a hasonl√≥ mŇĪsorokhoz teszi hasonlatoss√°? Nem tudom, mert √©n focit meg Family Guyt szoktam csak n√©zni, de Rog√°n√©k esete most m√°r √ļgy n√©z ki.

Miut√°n cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a szok√°sos bulv√°rlapszeml√©nk napj√°n √≠rtam egy kicsit sem vad posztot arr√≥l, hogy az ismert politikus legal√°bb annyira ismert feles√©ge azt nyilatkozta a Storyban, hogy olyan j√≥l n√©z ki, hogy T√≥ni l√°ny√°nak n√©zt√©k, elszabadult a pokol. Amennyiben Rog√°n Antal a Facebookon, a nevem eml√≠t√©se n√©lk√ľl, de bunk√≥nak nevezett. Amire √©n v√°laszoltam egy posztban, √©s azt gondoltam, hi√°ba ilyen vicces ez az √ľgy, ennyivel le is van z√°rva.

Advertisement

Ekkor vettem √©szre, hogy Cec√≠lia asszony m√©g cs√ľt√∂rt√∂k este k√ľld√∂tt nekem egy fb-cset√ľzenetet, ami akkor, illetve ma reggel √©bred√©s ut√°n valahogy elker√ľlte a figyelmemet. Nagy izgalommal bontottam ki a post√°t, √©s ez az √ľzenet v√°rt:

H√°t tess√©k, magamt√≥l nem posztoltam volna egy priv√°t √ľzenetet, de n√≥gatni sem kell sokat.

Advertisement

√Čn ugyan m√©g mindig nem tudom, mit is √≠rhattam, ami ennyire felzaklatta a Rog√°n csal√°dot, de ez a figyelem √©s t√∂rŇĎd√©s j√≥lesik. B√°r √©desapak√©nt sincs halv√°ny dunsztom sem arr√≥l, hogy ennek az eg√©sznek mi k√∂ze ahhoz, hogy Cec√≠lia asszony √©desanya-e.

Most, hogy teljes√≠tettem a k√©r√©st, √©s publik√°ltam a minden igazi √Čdesanya sz√≠v√©t megremegtetŇĎ, csipkefinom √ľzenetet, tal√°n tov√°bb tudunk l√©pni ezen az √ľgy√∂n, √©s m√°s t√©m√°kkal is foglalkozhatunk.

√Čn a magam r√©sz√©rŇĎl p√©ld√°ul elkezdek pakolni, mert holnap egy rak√°s horg√°sszal egy√ľtt √Črsekcsan√°don fogok hal√°szl√©t tesztelni Uj P√©ter szervez√©s√©ben. Garant√°ltan jobb lesz, mint egy Story-cikk arr√≥l, hogy mikor j√°runk vacsor√°zni a csajommal.