Szarvas épphogy átment a manistreambe, máris ígéretes független festő tűnt fel a magyar neten. A neve Rosszkifogás, és úgy tűnik, hogy az akadémikus ízű történelmi olajpixeles táblakép mindenképp az erősségei között van. Rosszkifogást Bulvár Antal fideszes frakcióvezető-polgármester minden magamutogatástól mentes gesztusa gerjesztette festésre. Művének címe: Rogán Antal eladja márkás táskáját, a pénzből egy eladósodott családot támogat

De az új tehetségek fényében nehogy elvakuljunk, és azt gondoljuk, hogy a Régi Mesterek nem kenik ugyanolyan jól, mint régen. Itt van például a befutott alkotók közül Tinemezeketarobotokatkeresitek, aki a Római-parti gigantikus környezetpusztítás hatására vitte monitorra a Tarlós István nem baszakszik a fákkal, hanem szereti őket című képét.

Advertisement

És ha már online népművészetet mutogatunk, idecsapnék egy nem képzőművészeti igényű, de annál erősebb alkalmi alkotást, vagyis tényfeltárási bravúrt. Íme a nemzeti trafikok pályázati űrlapja, amit Nesztekbuzz szerzett meg: