Illustration for article titled Rogán Antal szerint Szily László egy bunkó

A politikus azt üzeni a főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni, őt magát támadja, és ne a feleségét!

Advertisement

Elképesztően durvul a kampány! Bár a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, és az V. kerület rövid ideig még regnáló polgármestere nem nevezi meg a facebookos bejegyzésében sem Szilyt, sem pedig a Cinket, nyilvánvalóan a tegnap megjelent, Bulvárné Cecília azt nyilatkozta magáról, hogy marha jól néz ki című posztra gondol.

Advertisement

A bejegyzés teljes szövege így szól: "Tegnap egy blog főszerkesztője elképesztően alpári stílusban írt a feleségemről. Azt gondolom, ha egy férfi így ír egy nőről, az egész egyszerűen bunkó. Szeretném Önök előtt is megvédeni a feleségemet és azt üzenem a tisztelt főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni a Belvárosban, akkor inkább támadjon engem minden nap. De hagyja békén a feleségemet!"

Rogán egyébként annyiban téved, hogy Szilyt főszerkesztőnek titulálja, de ettől még a Hir24 szerint is ő lehet a meg nem nevezett főblogger. Nem lennék ott, amikor összefutnak kutyasétáltatás közben a Rózsadombon!

Share This Story

Get our newsletter