This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Rogán Antal szerint Szily László egy bunkó

Illustration for article titled Rogán Antal szerint Szily László egy bunkó

A politikus azt üzeni a főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni, őt magát támadja, és ne a feleségét!

Advertisement

Elképesztően durvul a kampány! Bár a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, és az V. kerület rövid ideig még regnáló polgármestere nem nevezi meg a facebookos bejegyzésében sem Szilyt, sem pedig a Cinket, nyilvánvalóan a tegnap megjelent, Bulvárné Cecília azt nyilatkozta magáról, hogy marha jól néz ki című posztra gondol.

Advertisement

A bejegyzés teljes szövege így szól: "Tegnap egy blog főszerkesztője elképesztően alpári stílusban írt a feleségemről. Azt gondolom, ha egy férfi így ír egy nőről, az egész egyszerűen bunkó. Szeretném Önök előtt is megvédeni a feleségemet és azt üzenem a tisztelt főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni a Belvárosban, akkor inkább támadjon engem minden nap. De hagyja békén a feleségemet!"

Rogán egyébként annyiban téved, hogy Szilyt főszerkesztőnek titulálja, de ettől még a Hir24 szerint is ő lehet a meg nem nevezett főblogger. Nem lennék ott, amikor összefutnak kutyasétáltatás közben a Rózsadombon!

Share This Story

Get our newsletter