Ugyanis r√©szben eltitkolta, az elvi anyagi helyzet√©hez k√©pest milyen komoly ingatlanvagyont halmozott fel a feles√©g√©vel p√°r √©v alatt. Most, hogy lebuktatt√°k, k√©nytelen beismerni. MeglepŇĎen nagy arcraes√©s lett ez a profinak tŇĪnŇĎ eredeti tŇĎkefelhalmoz√≥t√≥l.

Picit sem titkolt kaj√°ns√°ggal robbantotta az elŇĎbb a bomb√°t a facebookj√°n a bajnaista Juh√°sz P√©ter, miszerint Rog√°n p√°r nap ut√°n megint belejav√≠tott a vagyonnyilatkozat√°ba.

Ezt írja Juhász:

BREAKING!

Rogán Antal 4 év után kijavította vagyonnyilatkozatát!

Egy hét leforgása alatt közel 100 millió forintnyi vagyont vallott be 3-4 év késéssel Rogán Antal!

Gratul√°lunk!

Beker√ľlt a vagyonnyilatkozatba az eddig eltitkolt

- 50% tulajdonrésze a 100 milliós ingatlanban,

- a lakása valós mérete,

- a garázs és a tároló.

Teh√°t m√°r tudjuk, mije van ebben az √©lp√ľletegy√ľttesben.

De m√©g mindig nem tudjuk MIBŇźL van!

Ugyanis a vagyonnyilatkozatokb√≥l egy√°ltal√°n nem l√°tszik, hogy honnan szerzett az alpolg√°rmester√©vel egy√ľtt t√∂bb, mint 300 milli√≥s vagyont az elm√ļlt 5 √©vben.

Tov√°bbra is v√°rjuk a magyar√°zatot.

√Čs ha az ember megn√©zi a Parlament weboldal√°n, a dolog √≠gy igaz, a nyilatkozat m√°r lassan olyan, mint egy iskolai dolgozat jav√≠t√°s ut√°n. Csak di√°kok nem szoktak ennyi lak√°st venni egym√°s ut√°n egy dr√°ga budai lak√≥parkban, ami mostanra egy politkai-√ľzleti k√∂r fŇĎhadisz√°ll√°sa lett, az egy helyen lak√≥ Rog√°nnal, V. ker√ľleti alpolg√°rmester√©vel, Pusk√°s Andr√°ssal, √ľzletember spanj√°val, Cset√©nyi Csab√°val √©s Varga Mih√°ly miniszterrel.

Advertisement

Rogán vagyonbevallásának furcsaságait Juhász Péter, illetve a Blikk kezdték piszkálni, a mostani javítással igazából azt ismerte be Rogán, amit megírtak róla.

Ez a k√©t jav√≠t√°s p√©ld√°ul most ker√ľlt bele a vagyonnyilatkozatba:

Advertisement