Ripley rakodórobotját csinálta meg farsangra

A világ legmenőbb filmes kellékét készítette el a világ legmenőbb német apukája 13 hónapos lányának. Megpörgeti benne, de nem dobja ki az űrbe.

Advertisement

Carsten Riewének hívják a csodálatos férfit, aki 100 óra munkával elkészítette a Caterpillar P5000 Powerloader mását, aminek eredetijével Ripley csapta ki az alienkirálynőt az űrbe a második rész végén. Mellkasára kötözve tudja benne hordani a kislányt. Riewe úr, nem az alienkirálynő.

A rakodórobot karjai és lábai ugyanúgy mozgathatók, mint az eredetinek, viszont azzal ellentétben zenegép is került a szerkezetbe, mert a Sulaco helyett a Földön járunk, itt pedig bulizni kell. Egy perc 44-nél kezdődik a zenés-táncos mulatság:

Ehhez lazán kapcsolódik, hogy Klág Dáviddal megnéztük a Wikipédiában a List of films featuring powered exoskeletons szócikket, azaz a motoros rakodórobotot felmutató filmek listáját, én a 21-ből négyet láttam, Klág viszont döbbenetes módon 15-öt – úgy, hogy a 21-ből még csak 20 került moziba. Padtársam igazi rakodórobot-gurmé.

Advertisement

Ehhez még lazábban kapcsolódik, hogy Szily László gyermekeinek iskolájában Aldi-háziasszonynak öltözve lehetett megnyerni az idei farsangon a legjobb jelmez díját. Meg akarom ölni magam.

Share This Story

Get our newsletter