Bencsik Andr√°s, a minisztereln√∂k B√©kement-szervezŇĎ harcost√°rsa az eur√≥pai meleglobbi elleni harcba h√≠vja a k√∂vetŇĎit. √Čn √ļgy hallottam, hogy k√∂telezŇĎ lesz a buzul√°s, aki pedig nem LMBTQ, azt vasra veri √©s an√°lisan megb√ľnteti a macskanadr√°gos Barroso!

A B√©kemenet putyinista szervezŇĎje a "J√∂n a meleg! (Pontosabban: J√∂nnek a melegek!)" ind√≠t√°s ut√°n arra k√©ri az olvas√≥it az fb-n, hogy osszanak meg √©s √≠rjanak al√° egy pet√≠ci√≥t az √ļgynevezett Lunacek-jelent√©sban megfogalmazott v√©t√≥mechanizmus ellen. Ami azt c√©lozn√°, hogy az EU-ban ne lehessen melegellenes jogszab√°lyt hozni. A dokumentum teljes c√≠me "Jelent√©s a homof√≥bia, illetve a szexu√°lis ir√°nyults√°gon √©s a nemi identit√°son alapul√≥ megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s elleni eur√≥pai menetrendrŇĎl."

Hamar kider√ľl, hogy mivel van baja Bencsiknek. Azzal, hogy a tervezett v√°ltoz√°sok szerinte, illetve a pet√≠ci√≥ szerzŇĎi szerint meg√°gyaznak a melegh√°zass√°g k√∂telezŇĎv√© t√©tel√©nek:

Ez a tervezett √ľtemterv az√©rt is vesz√©lyes, mert arra is felhaszn√°lhat√≥ lesz a j√∂vŇĎben, hogy a tag√°llamokkal elismertesse az egynemŇĪ p√°rok ‚Äěh√°zass√°g√°t". Minderre nagyon alattomos √©s burkolt m√≥don ker√ľlne sor: pl. ‚Äěminden hivatalos anyak√∂nyvi dokumentum automatikus elfogadtat√°sa √©s √©rv√©nyes√≠t√©se" r√©v√©n. A gyakorlatban ez azt jelenten√©, hogy azok a tag√°llamok, amelyek az egynemŇĪ p√°rok ‚Äěh√°zass√°g√°t" a maguk t√∂rv√©nykez√©se alapj√°n nem ismerik el, az id√©zett EU-jog √°ltal m√©gis arra lenn√©nek k√©nyszer√≠tve, hogy elfogadj√°k egy m√°sik tag√°llamban k√∂t√∂tt azonos nemŇĪ p√°r ‚Äěh√°zass√°g√°t".

A Bencsik által megosztott levél természetesen figyelmeztet az Eltitkolt Lényegre:

Azt √°ll√≠tj√°k, hogy csak egyenlŇĎ jogokat akarnak, de ez nem igaz.

Mert ha m√©gis megszavazn√°k a javaslatokat, ez a Szodoma √©s Gomorra k√∂lt√∂zne a mok√°ny Alf√∂ldtŇĎl a tesztoszteronban tocsog√≥ Beregen √°t a maszkulin Bakonyig mindenhov√°:

Amennyiben elfogad√°sra ker√ľl ez a javaslat, az EU int√©zm√©nyek √©s a tag√°llamok k√∂telesek lesznek r√©szt venni egy √°tfog√≥ homoszexu√°lis √©rdek√©rv√©nyes√≠t√©s megval√≥s√≠t√°s√°ban a k√∂zpolitika valamennyi ter√ľlet√©re vonatkoz√≥an, bele√©rtve nemcsak az eg√©szs√©g√ľgy √©s az oktat√°s alapvetŇĎ nemzeti kompetenci√°it, de a foglalkoztat√°si, menek√ľlt√ľgyi, √©s k√ľlkapcsolatok ter√ľlet√©t is.

Advertisement

Irtózatos gondolat, mindjárt ugrok is egy seggest bánatomban.

A szavazás egyébként február 3-án lesz. A Bencsik által megosztott petíciót eddig 138 ezren írták alá. Maga a javaslatcsomag itt olvasható el magyarul.