Bencsik András, a miniszterelnök Békement-szervező harcostársa az európai meleglobbi elleni harcba hívja a követőit. Én úgy hallottam, hogy kötelező lesz a buzulás, aki pedig nem LMBTQ, azt vasra veri és análisan megbünteti a macskanadrágos Barroso!

Advertisement

A Békemenet putyinista szervezője a "Jön a meleg! (Pontosabban: Jönnek a melegek!)" indítás után arra kéri az olvasóit az fb-n, hogy osszanak meg és írjanak alá egy petíciót az úgynevezett Lunacek-jelentésban megfogalmazott vétómechanizmus ellen. Ami azt célozná, hogy az EU-ban ne lehessen melegellenes jogszabályt hozni. A dokumentum teljes címe "Jelentés a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről."

Hamar kiderül, hogy mivel van baja Bencsiknek. Azzal, hogy a tervezett változások szerinte, illetve a petíció szerzői szerint megágyaznak a melegházasság kötelezővé tételének:

Ez a tervezett ütemterv azért is veszélyes, mert arra is felhasználható lesz a jövőben, hogy a tagállamokkal elismertesse az egynemű párok „házasságát". Minderre nagyon alattomos és burkolt módon kerülne sor: pl. „minden hivatalos anyakönyvi dokumentum automatikus elfogadtatása és érvényesítése" révén. A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy azok a tagállamok, amelyek az egynemű párok „házasságát" a maguk törvénykezése alapján nem ismerik el, az idézett EU-jog által mégis arra lennének kényszerítve, hogy elfogadják egy másik tagállamban kötött azonos nemű pár „házasságát".

Advertisement

A Bencsik által megosztott levél természetesen figyelmeztet az Eltitkolt Lényegre:

Azt állítják, hogy csak egyenlő jogokat akarnak, de ez nem igaz.

Mert ha mégis megszavaznák a javaslatokat, ez a Szodoma és Gomorra költözne a mokány Alföldtől a tesztoszteronban tocsogó Beregen át a maszkulin Bakonyig mindenhová:

Amennyiben elfogadásra kerül ez a javaslat, az EU intézmények és a tagállamok kötelesek lesznek részt venni egy átfogó homoszexuális érdekérvényesítés megvalósításában a közpolitika valamennyi területére vonatkozóan, beleértve nemcsak az egészségügy és az oktatás alapvető nemzeti kompetenciáit, de a foglalkoztatási, menekültügyi, és külkapcsolatok területét is.

Advertisement

Irtózatos gondolat, mindjárt ugrok is egy seggest bánatomban.

A szavazás egyébként február 3-án lesz. A Bencsik által megosztott petíciót eddig 138 ezren írták alá. Maga a javaslatcsomag itt olvasható el magyarul.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter