Ez a Bors cikk√©bŇĎl der√ľl ki mellesleg: elsŇĎsorban arr√≥l van sz√≥ az √≠r√°sban, hogy egy N. S√°ndor nevŇĪ ember megfeddte telefonon Kocsis Ferenc egykori birk√≥z√≥-vil√°gbajnokot, ami√©rt elment N√©meth Szil√°rd fideszes sz√∂vets√©geln√∂k-aspir√°ns t√°j√©koztat√≥j√°ra. A csapatok harcban √°llnak.

A minap m√°r meg√≠rtam a H√≠r24 nyom√°n, hogy a rezsid√©mon ut√°n a Magyar Birk√≥z√≥ Sz√∂vets√©g eln√∂ki poz√≠ci√≥j√°ban 25 √©ve √ľcs√∂rgŇĎ HegedŇĪs Csab√°t is megpr√≥b√°lja legyŇĎzni a j√≥ nevŇĪ politikus. Akinek birk√≥z√≥m√ļltja is van, √©s akit j√≥ sokan t√°mogatnak. HegedŇĪs viszont a jelek szerint harcolni akar, ez a telefonh√≠v√°s is azt mutatja. Kocsis ezt mondta a Borsnak:

N√©meth eln√∂kjel√∂lt √©vi 300 milli√≥t garant√°l a birk√≥z√°snak, tov√°bb√° fiatal sportol√≥nak, szakembernek egyar√°nt vonz√≥ √©letp√°lyamodellt v√°zol fel. Farkas P√©ter √©s Majoros Istv√°n egykori edzŇĎjek√©nt nem csak √©n vagyok olyan tr√©ner, akinek van szabad kapacit√°sa a fiatalok oktat√°s√°ra. Tisztelem HegedŇĪst, de a mai √©lsportban m√°r az sz√°m√≠t, ki milyen p√©nz√ľgyi garanci√°kat tud ny√ļjtani. Azt javaslom: ha nem Csaba nyer, v√°llalja el az aleln√∂ki tisztet, fogjunk √∂ssze a nemes c√©l √©rdek√©ben.

Hát ahogy nézem, nem Csaba fog nyerni, és az összefogásra sem vennék mérget.