Ez a Bors cikkéből derül ki mellesleg: elsősorban arról van szó az írásban, hogy egy N. Sándor nevű ember megfeddte telefonon Kocsis Ferenc egykori birkózó-világbajnokot, amiért elment Németh Szilárd fideszes szövetségelnök-aspiráns tájékoztatójára. A csapatok harcban állnak.

Advertisement

A minap már megírtam a Hír24 nyomán, hogy a rezsidémon után a Magyar Birkózó Szövetség elnöki pozíciójában 25 éve ücsörgő Hegedűs Csabát is megpróbálja legyőzni a jó nevű politikus. Akinek birkózómúltja is van, és akit jó sokan támogatnak. Hegedűs viszont a jelek szerint harcolni akar, ez a telefonhívás is azt mutatja. Kocsis ezt mondta a Borsnak:

Németh elnökjelölt évi 300 milliót garantál a birkózásnak, továbbá fiatal sportolónak, szakembernek egyaránt vonzó életpályamodellt vázol fel. Farkas Péter és Majoros István egykori edzőjeként nem csak én vagyok olyan tréner, akinek van szabad kapacitása a fiatalok oktatására. Tisztelem Hegedűst, de a mai élsportban már az számít, ki milyen pénzügyi garanciákat tud nyújtani. Azt javaslom: ha nem Csaba nyer, vállalja el az alelnöki tisztet, fogjunk össze a nemes cél érdekében.

Hát ahogy nézem, nem Csaba fog nyerni, és az összefogásra sem vennék mérget.

Share This Story

Get our newsletter