Révész Máriusz üldözőbe vett egy tolvajt, majd egy kocsi alatt kapta el

Eszméletlen titkos nagyágyú Révész Máriusz. Ha gondolkodnom kéne, ki az igazi akcióhős a a politikusok között, biztos nem ő jutna először eszembe, aztán tessék.

Na mert ki más lehetne? Ott van például Zagyva "ezt majd a folyosón megbeszéljük" Gyula, aki egy valódi Vinnie Jones (persze nem a szilylászlói értelemben vett viaszhasonlóságról van szó, hanem a karakterről).

Advertisement

Vagy Deutch Tamás, a magyar Travis Bickle-Robert de Niro, aki azzal fenyegetőzött, hogy szó nélkül felpofoz minden eléje kerülő BKV-ellenőrt, a biztonsági őröket meg úgy fogja kibaszni a SPAR-ból, hogy a viperájuk sem éri a földet.

Esetleg Simicskó István, aki nem csak olyan, mint egy Kung-Fu-mester, hanem valóban Kung-Fu-mester.

Advertisement

Nos nem, egyikük sem. Hanem Révész Máriusz, aki észrevett az utcán egy tolvajt, majd üldözés után elfogta. Ahogy a Blikk-nek nyilatkozta:

"Két gyermekemmel tartottam haza, amikor azt vettem észre, hogy az egyik lakatlan ház tetejéről egy tolvaj éppen leszedi a vasból készült hófogókat. Odasiettem, az egyik szomszéd már hívta a rendőröket, akik nem mutattak nagy érdeklődést. Ezért felhívtam a kerületi rendőrkapitányt, hogy intézkedjen. A tettes, egy 16 év körüli fiú, erre elkezdett szaladni, én pedig utána."

Advertisement

Révész állítólag baromira edzésben van, menekülő csóka ezért cselhez folyamodott:

"3-400 méter kergetőzés után parkoló autók közé rohant be, majd mintha a föld nyelte volna el, eltűnt. A politikus tudta, ilyen könnyen nem nyerhetett egérutat a tolvaj, gyanította, hogy a közelben rejtőzhetett el. Mint kiderült, egy közelben parkoló furgon alá kúszott be, s Révész az arra járók segítségével fedezte fel. Ekkor a fémtolvaj feladta a küzdelmet, előmászott, és nyugodtan megvárta a rendőröket."

Advertisement

Csoda, hogy szólt a rendőröknek. A legutóbb, amikor ilyet csinált, eltörték a lapockáját. Persze egy igazi tévés nyomozó időnként szembe kerül a rend hivatalos őreivel.

A magam részéről nagyon bírnék egy Révészes TV-sorozatot, mert végre nem egy sablonos figura lenne a főhős, hanem egy Columbo szerű különc, aki szerényen mosolyog a bajsza alatt, és senki sem sejti, hogy bármikor lecsaphat a fémtolvajokra.

Advertisement

/Fotó: parlament.hu/

Share This Story