Hiába áll a megye hármas bajnokság élén a Baktó focicsapata, kirúgták az edzőt. Amiért rászólt a játékosaira, hogy részegen játszanak. Ezt leginkább Pálinkó szívta mellre, pech, hogy ő egyben a klub alelnöke is

"A csapategység érdekében a jövőt nélküle képzeljük el" - nyilatkozta Pálinkó Attila, a Komlósi Trans Baktó SC alelnöke. Minimum meglepő volt a nyilatkozata Fütyü Illés edző hirtelen kirúgásáról, hiszen a csapat vezet a bajnokságban, nem is akárhogyan. Nyolc meccsből hét győzelmük és egy döntetlenjük van.

Az érintett nem is hagyta szó nélkül, a Facebookon, illetve a szegedma.hu cikke alatt kommentben adta elő a saját verzióját:

A hir igaz,mert a Makó elleni mérkőzésre 5 játékos erősen ittas állapotban jelent meg amit nem birtam ki szó nélkül. Köztük Pálinkó Attila is az egyesület játékos alelnöke akivel már a mérkőzés alatt össze szólalkoztam.Ez az egész az ő kavarásának az eredménye.Aki ismer tudja,hogy csapataimra pont az összetartás jellemző.Az eredmények engem igazolnak.A csapatnak sok sikert kívánok.

A tippet köszönöm Robinak.