This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Rendőrt hívtak a Nyugat.hu szerkesztőségére

Jelentéktelen ügy, de ha jól értem egy furcsa díj okán oknyomozott a Nyugat.hu az egyik cikkében, ami a szervezőnek zavaró lehetett. A szervező, a Citistar weboldal eddig évenként osztott ki díjakat, mindenféle kategóriában: Év hentesétől kezdve az Év védőnője, és Év szaunamesteréig. A díjakat egy gálán adták át, amire 3500 forint volt a belépő. A névtelen levél írója szerint ebben volt az igazi biznisz. A szervező emiatt csinálta az egészet, mondvacsinált díjakat osztott ki, hogy aztán a díjkiosztó gálára beszedett belépőkön keressen. Ez akár igaz is lehet, de egyáltalán nem ez az ügy vicces része. A nyugalmazott rendőr szervező ugyanis berágott a Nyugat.hu szerkesztőségére, és feljelentést tett, majd kihívta a rendőröket.

Illustration for article titled Rendőrt hívtak a Nyugat.hu szerkesztőségére
Advertisement

N. Imre így jelzett kollégánknak a folyosóról a rendőrők megérkezése után.

Március 19-én déltájban megjelent szerkesztőségünkben N. Imre, akinek ismét elmondtuk lehetőségeit, ám nagyon indulatosan viselkedett, s hiába adtunk volna neki névjegyet, s közöltük, hogy minden adatunk megtalálható az impresszumban, ő főszerkesztőnk személyi igazolványát követelte. Majd miután nem kapta meg, közölte: ránk küldi a rendőröket. Magunk se tudtuk, komolyan vegyük-e ezt az egészet, ám N. Imre lecövekelt a szerkesztőség ajtaja előtt – gondolom, nehogy elmeneküljünk -, s hamarosan megjelent két rendőr. Közölték, hogy főszerkesztőnket keresik, majd el akarták kérni a személyi igazolványát beazonosítás végett. Mondván, hogy valaki feljelentést tett ellene és azonosítaniuk kell. Ismét elmondtuk, hogy minden adatunk elérhető, s miután cégünk ügyvédjével is beszéltek - aki kérdőre vonta őket, milyen jogon akarják igazoltatni a főszerkesztőt egy cikk miatt - távoztak.

Share This Story

Get our newsletter