A Fegyver, horg√°szat, vad√°szat nemzetk√∂zi ki√°ll√≠t√°s, r√∂videbben FeHoVa olyan esem√©ny, ahol a f√©rfiv√©c√©ben √°ll a sor, mik√∂zben a nŇĎiben mag√°nyosan pisil egy vad√°szmenyecsk√©nek √∂lt√∂z√∂tt h√°ziasszony. A Cink k√©tfŇĎs k√ľld√∂tts√©ge a Jalopnik aut√≥s blog eur√≥pai tud√≥s√≠t√≥j√°val kieg√©sz√ľlve elment megn√©zni szem√©lyesen is, hogy 2013-ban mi a vad√°szdivat √©s hogy visszat√©rt-e az pezsg√©s a kurvanapoztat√≥s yachtok piac√°ra. Mivel mindannyian a legjobb magyar blog, a Stylist¬†rajong√≥i vagyunk, tiszteletad√°sb√≥l √ļgy gondoltuk, hogy olyan f√©nyk√©peken sz√°molunk be az √©lm√©nyeinkrŇĎl, amelyeken mi magunk is be√∂lt√∂z√ľnk √©s kipr√≥b√°lunk, amit csak lehet. √ćgy is tett√ľnk, √©s √≥r√°kra elmer√ľlt√ľnk a belezŇĎk√©sek, kit√∂m√∂tt √°llatok, terepsz√≠nŇĪ pol√°rpulcsik √©s zombigyilkos s√∂r√©tes pusk√°k vil√°g√°ban. Szerencs√©re a Hungexp√≥n a FeHoV√°val egy idŇĎben tartott√°k a Budapest Boat Show-t, √ļgyhogy m√°r azt is tudjuk, melyik haj√≥ alkalmas legink√°bb a kokainfogyaszt√°sra √©s hova f√©r be egy 12 √©ves dominikai kisfi√ļ a kabinunkban. Figyelem, rengeteg k√©p k√∂vetkezik!

Szily László leopárdot ottóztat.

Advertisement

Szily L√°szl√≥ √ļgy tesz a h√©tsz√°zezer forintos, irt√≥zatosan gejl asztalszettn√©l, mintha komoly t√°rgyal√≥partnerrel √ľlne szemben. √Čn v√°rom, hogy j√∂jj√∂n a szocializmusb√≥l teleport√°lt titk√°rnŇĎnk, √Āgika, √©s √ļgy tegye le az olcs√≥ √ľvegpoh√°rban felszolg√°lt k√°v√©t, hogy egy pillanatra s√ļrolja a melle az orromat. A h√°tt√©rben egy agancsra akasztva ott maradt Haumann P√©ter vad√°szsapk√°ja.

Advertisement

Szily L√°szl√≥ elhelyezkedik a Fr√©di √©s B√©nit id√©zŇĎ vegyesfa √°gyban.

Advertisement

A taxidermia csod√°ja: valaki √ļgy t√∂m√∂tt ki egy √°llatot, mintha azt zs√°kban vinn√©k haza.

Advertisement

Teljesen √©rhetŇĎen kapott √©rte d√≠jat.

Advertisement

Csak dilibŇĎl is j√≥ volt megn√©zni a tetŇĎszerkezetet.

Advertisement

Haumann P√©ter is azt csin√°lta. M√°rmint t√°vcs√∂v√∂n n√©zte a tetŇĎgerend√°kat. ¬†Majd azt mondta, hogy direkt hagyta ott a sapk√°j√°t a BR R√∂nkvil√°g Kft. standj√°n√°l.

Advertisement

A fŇĎszerkesztŇĎ szerint √ļgy fogtam meg ezt az 57 ezer forintos, arany sz√≠nŇĪ l√©gpisztolyt, mint egy p√©niszt. Szerintem meg √ļgy, mint egy aranyp√©niszt! Aki nem tudja, hogy mire fog kattintani, az gondolja √°t.

Advertisement

A fegyverelad√≥nak annyira nem tetszett, hogy ezt a pusk√°t meg√°ll√°s n√©lk√ľl zombi√∂lŇĎnek h√≠vtuk, pedig M√°t√© m√©g be is mutatta vele az egykezes t√∂lt√©st, amit akkor kell bevetni, ha fertŇĎz√©s miatt le kellett v√°gni a karod vagy v√°llonsz√ļrt a T-1000.

Advertisement

Kiskoromban azt olvastam egy Reader's Digestbe k√ľld√∂tt olvas√≥i t√∂rt√©netben, hogy a strucc az egy rohadt, utols√≥, szem√©t √°llat. Ez kit√∂mve is nyilv√°nval√≥.

Advertisement

Ha az a hobbink, hogy szeret√ľnk teljes motoz√°st kapni reptereken, akkor vigy√ľk magunkkal nemzetk√∂zi utakra ezt a tr√©f√°s markolat√ļ esernyŇĎt.

Advertisement

K√©t perc is el√©g volt a FeHoV√°n, hogy r√°j√∂jj√ľnk a ruh√°zkod√°s a vad√°szok k√∂r√©ben legal√°bb akkora jelentŇĎs√©gŇĪ, mint a Cure-osokn√°l vagy a Magyar G√°rd√°n√°l. Azokkal az egyenruh√°kkal ellent√©tben viszont baromi praktikusak.

Advertisement

Vagy egyszerŇĪen csak vag√°nyak.

Advertisement

Ak√°r taxisnak, ak√°r nagyv√°rosi krokodilvad√°szoknak szeretn√©nk √°lc√°zni a fej√ľnket, a FeHoVa seg√≠t a v√°laszt√°sban.

Advertisement

Az √ļgynevezett vad√°szzak√≥ rajtam el√©g Duran Duranosan √°llt. M√°t√©ra viszont r√°√∂nt√∂tt√©k.

Advertisement

Laci pedig már a pózt is megtanulta.

Advertisement

Tudom, mert m√°r gyakorolta.

Advertisement

A FeHoVa mellett a Hungexpo otthont adott a Budapest Boat Shownak, amit Laci szerint egy√©rtelmŇĪen s√ļjtott a v√°ls√°g, alig voltak kurv√°z√≥ kokaincs√≥nakok √©s nevets√©gesen nagy yachtok. A legt√∂bb haj√≥ akci√≥s volt, mindjuk √≠gy is 8000 eur√≥n√°l kezdŇĎd√∂tt a legolcs√≥bb, amiben k√©nyelmesen lehet k√°b√≠t√≥szerezni √©s belf√∂ldi vizeken √ľzekedni.

Advertisement

T√∂bb haj√≥ba is bem√°sztunk. Az egyik legviccesebb k√∂z√∂s tulajdons√°guk, hogy az egyik kabinban k√©t ember csak √ļgy tud aludni, ha v√©gig egym√°st csiklandozza a l√°bfej√ľk.

Advertisement

A m√°sik kabinban egy ember k√©nyelmesen ki tud ny√ļjt√≥zni. A k√©pen nem l√°tszik, de mellettem van egy nagyon alacsony belmagass√°g√ļ alv√≥r√©sz is, ahova szerintem csak egy harmadik vil√°gbeli kisfi√ļ tud k√©nyelmesen bef√©szkelni.

Advertisement

Laci persze megcáfolt. Ebben a pillanatban jön rá, hogy ott kellene a lábának lennie, ahol a feje van.

Advertisement

A haj√≥k fantasztikus lehetŇĎs√©get adnak a k√°b√≠t√≥szer felsz√≠v√°s√°ra, a k√∂z√©psŇĎ asztalok ide√°lis magass√°got adnak.

Advertisement

√Čs ha a v√≠zirendŇĎr√∂k r√°nkvillogn√°nak kokszol√°s k√∂zben, nyugodtan felugorhatunk, hiszen van el√©g belmagass√°g √©s v√©sz eset√©n a plafon is el√©g puha.

Advertisement

A haj√≥verseny egy√©rtelmŇĪ gyŇĎztese a 100 sz√°zal√©kban magyar term√©k Sz√©p√°lom volt √©s mindj√°rt meg is mondom, mi√©rt.

Advertisement

A l√°bcsiklandoz√≥s kabin helyett egy k√∂z√∂s t√©v√©n√©zŇĎs lounge-ot alak√≠tottak ki, ahol mondjuk 190 centivel elfekve t√©v√©t nem lehet n√©zni, de m√©gis √ļgy hozza vissza gyerekkorom p√°rnav√°rait, hogy csak akkor mozdultam ki, amikor felaj√°nlott√°k, menj√ľnk ki a haj√≥ elej√©re.

Advertisement

Minden topmenedzser √°lma: a p√°rn√°zott elejŇĪ haj√≥, ahol kelet-eur√≥pai prostitu√°ltak vagy Index-munkat√°rsak t√°rsas√°g√°ban √©lvezheti az √©letet.

Képek: Petrány Máté/Szily László/Klág Dávid/cink.hu