Rég volt ilyen jó a felhozatal tomboló drogosokból

Egy floridai fickó kipattant a csaja autójából, és Pókemberként ugrált kocsitetőről kocsitetőre. Egy seattle-i másikat fejjel lefelé találtak meg, amint kalapáccsal a kezében lóg egy kosárpalánk gyűrűjéről. És még nincs is igazából nyár.

Advertisement

Jó hír a felhasználókat szó szerint megőrjítő újfajta dizájnerdrogok ellenzőinek, hogy a régi jó kábók is tudnak még teljesíteni. Az a 25 éves floridai fickó például saját bevallása szerint oldschool MDMA-kristályt fogyasztott, aki a nője mellett a kocsiban ülve rájött, hogy valaki az életére tör. Nem habozott, kipattant és egymás után próbált dugóban álló vagy a forgalomban haladó kocsikba bejutni, úgy, hogy felugrott a telejükre, majd kiáltozott, hogy engedjék be. De senki sem engedte be, sőt egy nő egész hosszan hurcolta a Nissanja tetején – ez látható a fenti videón. Egy szemtanú szerint a pali kinyújtott nyelvvel, kezével a levegőben hadonászva rohangált a kocsik között, hogy némelyikre fel-felpattanjon.

A seattle-i eset titokzatosabb, azt ugyanis nem tudni, hogy a férfi hogyan jutott fel a gyűrűig, mit akart a kalapáccsal, és hogyan szorult be fejjel lefelé. Nekem eleve ez a videó a kedvencem, mert olyen sok rendőr próbálta leszedni, mintha valami viccet próbáltak volna el élőben.


Imádom az ilyen híreket, amikhez nekem kell kitalálni az előtörténetet. Mint ennek a most következő csodás animgifnek az esetében. Az ember leül, nézi, és kéjesen forgatja a fejében a lehetséges előzménysztorikat:

Share This Story

Get our newsletter