Illustration for article titled Rég volt ilyen ciki magyar újságírónak lenni

Feleség = half-ism. Itt az év legkínosabb sajtóanekdotája a Sinéad O’Connor előtt leégő fordításbajnok magyar riporterrel. Olyan ciki, hogy az ember elpirul, ahogy olvassa.

Advertisement

Húsz perc után megszakították a világhírű énekesnő budapesti sajtóbeszélgetését. Hogy miért?

Szerencsétlen fasz leteszi a mikrofont, mint aki jól végezte dolgát feláll és pökhendi mód kisétál a teremből. De még nincs vége, másik Felkészült fasz kolléga megkérdezi a női egyenjogúság évtizedek óta hangos szószólójától, nyomatékkal: TE TÉNYLEG azt gondolod, hogy a férfiak és a nők között egyszer egyenjogúság lehet? Ezen elbeszélgetnek kicsit, majd Felkészült fasz kiböki, hogy Ááá Magyarországon ennek nagy hagyományai vannak ám (már az egyenjogútlanságnak), itt például eleve a házasságban a nőket úgy hívjuk, hogy feleség, you know fele-ség, like half-ism. HALF-ISM! (és a többi, az egyórásra tervezett beszélgetést húsz perc után megszakítják, hogy köszönjük szépen, de a művésznek most más dolga van) Mentsetek ki innen!

Advertisement

Ezt az Index írta meg, a Recorder magazin főszerkesztőjének helyszíni beszámolója alapján, további kellemetlen részletek a cikkben.

Share This Story

Get our newsletter