This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Rég volt ilyen ciki magyar újságírónak lenni

Illustration for article titled Rég volt ilyen ciki magyar újságírónak lenni

Feleség = half-ism. Itt az év legkínosabb sajtóanekdotája a Sinéad O’Connor előtt leégő fordításbajnok magyar riporterrel. Olyan ciki, hogy az ember elpirul, ahogy olvassa.

Advertisement

Húsz perc után megszakították a világhírű énekesnő budapesti sajtóbeszélgetését. Hogy miért?

Szerencsétlen fasz leteszi a mikrofont, mint aki jól végezte dolgát feláll és pökhendi mód kisétál a teremből. De még nincs vége, másik Felkészült fasz kolléga megkérdezi a női egyenjogúság évtizedek óta hangos szószólójától, nyomatékkal: TE TÉNYLEG azt gondolod, hogy a férfiak és a nők között egyszer egyenjogúság lehet? Ezen elbeszélgetnek kicsit, majd Felkészült fasz kiböki, hogy Ááá Magyarországon ennek nagy hagyományai vannak ám (már az egyenjogútlanságnak), itt például eleve a házasságban a nőket úgy hívjuk, hogy feleség, you know fele-ség, like half-ism. HALF-ISM! (és a többi, az egyórásra tervezett beszélgetést húsz perc után megszakítják, hogy köszönjük szépen, de a művésznek most más dolga van) Mentsetek ki innen!

Advertisement

Ezt az Index írta meg, a Recorder magazin főszerkesztőjének helyszíni beszámolója alapján, további kellemetlen részletek a cikkben.

Share This Story

Get our newsletter