This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Rákospalotán érdemes híresnek lenni

Illustration for article titled Rákospalotán érdemes híresnek lenni

Újra lecsapott a Budapestet fenyegető polgármesterihivataliparkoló-vírus! A rettenetes kórokozó, ami nemrég egy olyan értékes ember eszét vette el, mint a Zuglót irányító Papcsák Ferenc, aki római diadalszekérrel kezdett munkába járni, és ehhez három IFÁ-nyi parkolóhelyet jelöltetett ki magának, most a szerény és dolgos Rákospalotán szedett áldozatot.

Advertisement
Illustration for article titled Rákospalotán érdemes híresnek lenni

A palotaiakra másképp hatott a fertőzés, ők túl őszinték lettek tőle. No nem annyira, hogy azt írják ki a parkolójuk táblájára, hogy politkusoknak bármit lehet, de majdnem. Ez lehet az egyetlen hely a Magyarországon, ahol a közéleti személyek, ahelyett, hogy pert indítanának annak a bebizonyítására, hogy ők nem is azok, a négy fal közül kitörve végre vállalhatják az identitásukat. Vagyis itt minden nap Közéleti Személy Pride van, kár, hogy az amatőr fotóról lemaradt a körbe-körbe guruló kamion a közéleti DJ-kkel, meg a bőrmelltartós-öltönynadrágos előtáncosokkal.

Advertisement

A képet Kínai Kálmán lőtte.

Share This Story

Get our newsletter