This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Rajtad állt már csaj/pasi bosszút ilyen durván?

Illustration for article titled ​Rajtad állt már csaj/pasi bosszút ilyen durván?

Ugye, neked is fáj fizikailag, amit az Ismeretlen Csaj művelt az Ismeretlen Laptoptulajdonos gépével? Nekem egy nőm egyszer fogta a kedvenc ingeimet, és egy nagy ollóval csíkokra vágta az összeset.

Advertisement

"A barátnők dühének egyik materializálódása" - írta Blendefuggoatka mikroblogger a fenti kép alá. Rémülten írtam neki, hogy vele történt-e a rettentő eset, és ha igen, mi váltotta ki a dührohamot. Kiderült, hogy hála istennek nem az ő csaja kergült meg, hanem egy használt laptopok felvásárlásával foglalkozó ismerősénél járt, és ő mutatta a gépet.

Nem tudni sajnos a sztorirol semmi egyebet, csak, hogy az ex-tulaj baratnője csinálta.

Advertisement

Nem vagyok meglepve. Ugyanaz a csajom, aki a telefonomat is kidobta az ötödikről, egyszer fogott egy hatalmas szabóollót, kinyitotta a szekrényt, és a valamiért éppen vállfáról lógó három kedvenc ingemet alulról felfelé irányuló, lendületes mozdulatokkal ujjnyi széles szalagokra szabdalta. A vállfákat nem vágta át, az ingek így furcsa móalkotásokként lógtak a szekrényben.

Neked is volt temperamentumos pasid/csajod? Mesélj, hadd ne érezzem úgy, hogy én vagyok a szerencsétlen! Vajon nőben vagy pasiban akad-e több rongáló? Mik a rongálók kedvenc célpontjai? Ezernyi kérdés, amikre csak ti adhattok választ!

Share This Story

Get our newsletter